Cıttaslow Eğirdir Türkiye Finalinde...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Cıttaslow Eğirdir Türkiye Finalinde...
Haberin Tarihi: 12.3.2018 13:39:00 - Okunma Sayısı:1994 defa okundu.

Cıttaslow Eğirdir Türkiye Finalinde...

Cıttaslow Eğirdir Türkiye Finalinde...

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan  Gençler Düzenlemeli ve Düzenlemesiz Dal ile Yıldızlar Düzenlemeli ve Düzenlemesiz Dal Halk Oyunları Grup Müsabakaları 10-11 Mart 2018 Tarihleri Arasında Kırşehir'de düzenlendi.

Kırşehir'de düzenlenen grup yarışmalarda Eğirdir Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldızlar Düzenlemeli Dal kategorisinde ikinci olarak, Eğirdir tarihinde ilk defa Türkiye finaline çıkan ekip oldu...

Ekibin çalıştırıcısı Tahir Sarı, elde ettikleri bu başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Ekibimizin göstermiş olduğu bu başarıda bize sonsuz desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Ömer Şengöl ve Sayın Kaymakamımız Abdullah Akdaş Beye, bütün personeliyle gece gündüz çalışan Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Ali Şanal başta olmak üzere,Fadime Bağcı Gökdoğan,  Ayşe Filiz Koçal, Aysel hocam ve diğer destek veren hocalarımıza. Değerli Okul Müdürümüz Ramazan Özkan'a Eğirdir İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Gülnur Şahin ve değerli personeline, Bizim ekibimizin bir parçası olan belediye personeline, gece gündüz benimle koşturan Uğur Soyçiçek, Yasemin Toraman'a, işini gücünü bırakıp bizim yanımızda destek olan Hacı Ali Karagedik, Seçil Bayraklı, Koray Efe, İbrahim Akçimen ve Ali Oruç'a... Değerli velilerimize ve sahnede kocaman yürekleriyle ter döken öğrencilerime, projenin mimarı kardeşim, dostum, gece gündüz uykusuz her şeyiyle tüm yüreğini ortaya koyan adam gibi adam İbrahim Çıngı başta olmak üzere can dostlarım Akay Dirini ve Kaan Bulkurcu'ya teşekkür eder sonsuz saygılarımı sunarım..." dedi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap