Ak Parti'li Aday Adayları Findos ve Avcı Bir Araya Geldi...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ak Parti'li Aday Adayları Findos ve Avcı Bir Araya Geldi...
Haberin Tarihi: 8.11.2013 10:33:00 - Okunma Sayısı:3662 defa okundu.

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti'den Eğirdir Belediye Başkanlığına aday adayı olan Mazlume Findos ve Hasan Avcı Sedir Pastanesinde bir araya gelerek sohbet ettiler.

Ak Parti’li Aday Adayları Findos ve Avcı Bir Araya Geldi…

 

            2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti’den Eğirdir Belediye Başkanlığına aday adayı olan Mazlume Findos ve Hasan Avcı Sedir Pastanesinde bir araya gelerek sohbet ettiler.

            30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimde Eğirdir Belediye Başkanlığına aday adayı olan Findos ve Avcı temayülden sonra çalışmalara başlayacaklarını dile getirdiler.

            Isparta ve ilçelerinden Ak Parti’den 91 resmi müracaatın bulunduğunu dile getiren Aday Adaylarımız 10 Kasım 2013 Pazar günü SDÜ Kongre Merkezinde aday adaylarının tanıtım toplantısının yapılacağını ifade ettiler.

Ak Parti’den 5 Bayan Aday Adayı Var

            2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti’den Isparta ve ilçelerinden 5 bayan aday adayı resmi müracaatını yaptı.

            Bayan aday adayları; Eğirdir’de Mazlume Findos, Yenişarbademli’de Vildan Altınkaya, Sütçüler’de Güler Altunbaş, Yalvaç’ta Gül Hanım Mutaf ve Kuleönü’nde Fatime Tarhan.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap