S.D.Ü. Tıp Fakültesi Ortopedi Anabilim Dalı Ameliyatlarına Bir Yenisini Ekledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,S.D.Ü. Tıp Fakültesi Ortopedi Anabilim Dalı Ameliyatlarına Bir Yenisini Ekledi
Haberin Tarihi: 19.5.2018 09:39:00 - Okunma Sayısı:2661 defa okundu.

S.D.Ü. Araştırma ve Uygulama Hastanesinde ilk defa omuz çıkığı ameliyatı yapıldı.

S.D.Ü. Tıp Fakültesi Ortopedi Anabilim Dalı Ameliyatlarına Bir Yenisini Ekledi

                S.D.Ü. Araştırma ve Uygulama Hastanesinde ilk defa omuz çıkığı ameliyatı yapıldı.

                42 yaşındaki Ayhan Güngör, kapalı yöntemle yapılan ameliyat sonrası sağlığına kavuştu.            

                Öncesinde omuzu dört defa çıkan Ayhan Güngör (42) isimli hastanın ameliyatı kapalı yöntemle (artroskopik yöntemle) başarıyla gerçekleştirildi.

                S.D.Ü. Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tolga Atay “Ülkemizde sayılı merkezlerde gerçekleşen ve ilimizde ilk defa olmak üzere tekrarlayan omuz çıkığı sebebiyle kliniğimize başvuran 42 yaşındaki Ayhan Güngör isimli hastamızın, artroskopik olarak yani kapalı yöntemle ameliyatını başarıyla gerçekleştirdik. Bu sayede öncesinde 4 ila 5 gün hastanede yatması gereken hastamızı ameliyattan bir gün sonra taburcu ettik. Ortopedi alanında son gelişmeleri yakından takip edip, gerçekleştirebilen ve Isparta'da birçok ilklere imza atan kliniğimiz, kendini yenilemeye ve geliştirmeye devam etmektedir ve edecektir.” dedi.

                Geçirdiği operasyon sonrası görüşlerini aldığımız Ayhan Güngör, ameliyatın kapalı yapılmasının kendisine büyük kolaylık sağladığını ifade ederek, “Rahatsızlığım ile ilgili daha önceleri çok problem yaşadım. Omuzumdaki şiddetli ağrılar sonrasında SDÜ Hastanesinde Tolga hocamıza ulaştık. Kendilerinden Allah razı olsun, uzun zamandır çektiğim acılar artık son buldu. Buradan tekrar Prof.Dr. Tolga Atay hocama ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi. 

                Geçirdiği başarılı ameliyat ile sağlığına kavuşan Güngör, ağrılarından kurtulduğunu ve kolunu rahatlıkla hareket ettirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap