Eğirdir Meslek Yüksekokulu farkındalık yaratmaya devam ediyor!

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Meslek Yüksekokulu farkındalık yaratmaya devam ediyor!
Haberin Tarihi: 29.5.2018 10:43:00 - Okunma Sayısı:3902 defa okundu.

Eğirdir MYO'da düzenlenen "Türk İşaret Dili Eğitimi" kursu sona erdi

Geçtiğimiz eğitim yılı içerisinde birincisi düzenlenen "Türk İşaret Dili Eğitimi" kursu 2017-2018  Eğitim ve Öğretim yılı içerisinde de Eğirdir Meslek Yüksekokulu Öğrenci Topluluğu tarafından "toplumsal farkındalık yaratmak bizim amacımız" diyerek bir kez daha düzenlendi.

22 Mart ile 12 Mayıs tarihleri  arasında düzenlenen  "Türk İşaret Dili Eğitimi" kursunu Eğitmenliğini gönüllü olarak yapmaya devam eden  Türk İşaret Dili Eğitmeni ve Tercümanı Pelin Örde tarafından tekrar gerçekleştirildi. Aynı zamanda Eğirdir Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi 2.Sınıf öğrencisi olan eğitmen Pelin Örde "Farkında olmak bizleri her daim bir adım öne iter. İyi ki bu ailenin bir üyesi de benim. Bu proje ile okulumuzda okuyan çoğu işitme engelli dostlarımıza ulaştık. Ve onların sesi olduğumuz için en güzel başarılara da böylelikle imza attık. Eğitim ve öğretim hayatım boyunca Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksekokulu İdari Birime,Sevgili Öğrenci arkadaşlarıma ve Akademik Danışmanım Sayın Çetin Meydan'a sonsuz teşekkürlerimle. " dedi .

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksekokulu Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Çetin Meydan tarafından yürütülen projede, kurs sonunda kursiyerlere başarılarını belgelendiren sertifikaları verildi. Çetin Meydan, kendi elleriyle önce eğitmen Pelin Örde'ye iki yıl boyunca destek verdiği için Teşekkür plaketini takdim ederken kursu bitiren öğrencilere de başarı sertifikalarını takdim etti.

Meydan, sertifika töreninde yaptığı konuşmada “Böyle bir sosyal sorumluluk projesi yapmak bizleri önce çok heyecanlandırdı. Daha sonra istek ve talepler üzerine ikincisini düzenlediğimiz projemizde hem katılımın fazla olması hem de genç arkadaşlarımızın böyle istekli olması bizleri sevindirdi. Dilerim bundan sonra da bayrağı başka bir öğrenci arkadaşım alır ve böyle farkındalık yaratan projelerde daha sık görüşürüz arkadaşlar. Hepinize gelecekte başarılar diliyorum " dedi.

Eğitime Süleyman Demirel Üniversitesi'nin farklı bölümlerinden öğrenciler katılım sağladı. Bu yıl ki eğitime; Fatma Karabağırlı

İmran Şahan, Zahide Yanık, Zehra Çelebi, Ayşe Beyza Şahin

İrem Nur Gökçe, Ümmügül Deligöz, Oğuz Yavuz, Özge Nur Çelik, Hatice Bozkurt, Zeynep Yıldırım, Zehra Göçer, Ayşe Kubaş, Süreyya Aydın, Ayşe Gömeç, Melike Karakuş, Derya Tuzcu, Evrim Ferik, Burcu Kömürci, Merve Işık, Tuğba Demir, Emine Bardak, Lütfiye Gümüş, Sevim Sıla Gencel, Büşra Güler, Şeyma Eser, Ceylan Karaaslan, Eda Özcan, Hilal Suleç, Filiz Öz, Ayşegül Avcu, Ali Ersoy, Zehra Kartal, Saniye Topal, Seda Arığtekin, Ezgi Çelik, Ümmühan Karasakal, Sümeyra Şener, Havva Deniz Soylu, Zülal Göksakal, İrem Yıldız, İsmehan Cingü ve İlyas Küçük katıldı.

Kursiyerlerin başarı sertifikalarını alırken ki heyecanları yüzlerinden okunuyordu. 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap