Başkan Günaydın’ın Kadir Gecesi Kutlama Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Günaydın’ın Kadir Gecesi Kutlama Mesajı
Haberin Tarihi: 8.6.2018 15:34:00 - Okunma Sayısı:2733 defa okundu.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın Kadir Gecesi Kutlama Mesajı

"Manevi pek çok hikmeti, rahmeti ve bereketi üzerinde barından Ramazan Ayının son günlerine girmiş bulunuyoruz. Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımızda müjdelenen mübarek Kadir Gecesini dualarla idrak ediyoruz.

Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Kadir Gecesi, yüce kitabımız Kuran'ın indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu ve mübarek bir gecedir.

Kadir Gecesi, kulun Allah'a yakın olduğu gecelerin en önemlisidir. Peygamberimiz Hazreti Muhammed (s.a.v), faziletine inanarak ve sevabını da yalnız Allah'tan umarak bu geceyi güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağı müjdesini vermiştir.

Barışın, kardeşliğin ve güzelliğin öğütlendiği; dostluğun, merhametin ve muhabbetin övüldüğü; ayrılığın, nifakın, dargınlığın ve küslüğün reddedildiği kutlu dinimizin buyruklarında ihtiyacımız olan manevi tılsımın varlığı olan bu gece hepimiz için ilahi nimettir.

Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşarak tövbelerinin kabul edilmesini Cenab-ı Allah’ın lütfuna mazhar olabilmeyi diliyorum. Kadrin ve hatrın sayıldığı, bereket ve bolluğun sağanak gibi yağdığı bu fazilet dolu gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.  

Bu Mübarek Kadir Gecesi’nin Türk Dünyasına, Vatanımıza, Milletimize, Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, Türk İslam Âlemine Hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Bu vesile ile tüm Ispartalı hemşehrilerimin Kadir Gecesini kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap