Amatör Spor Kulüplerine 289 Bin Lira Nakdi Yardım Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Amatör Spor Kulüplerine 289 Bin Lira Nakdi Yardım Yapıldı
Haberin Tarihi: 25.6.2018 10:32:00 - Okunma Sayısı:1098 defa okundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce ilimizde faaliyet gösteren 66 amatör spor kulübüne 289 bin TL tutarında nakdi yardım yapıldı.

Amatör Spor Kulüplerine 289 Bin Lira Nakdi Yardım Yapıldı

                Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce ilimizde faaliyet gösteren 66 amatör spor kulübüne 289 bin TL tutarında nakdi yardım yapıldı.

                Gençlik ve Spor Bakanlığı 81 ilimizde bulunan amatör spor kulüplerine desteğini artırarak sürdürüyor. Bu destekler kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Spor Genel Müdürlüğünün takdirleriyle değişik branşlardan faaliyet gösteren 66 amatör spor kulübüne 289 bin TL tutarında nakdi yardım gönderildi.

                Nakdi yardım çeki, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen törenle Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak’a teslim edildi.

                Törene; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Spor Şube Müdür Vekili Musa Karaman, Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak ve kulüp temsilcileri katıldı.

                Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, amatör spor kulüplerinin hem sporun gelişmesine hem de sağlıklı bir gençlik yetişmesine önemli katkılar sunduğuna vurgu yaptı.

                İl Müdürü Gevrek, son yıllarda amatör spor kulüplerine yapılan yardım ve desteklerden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak olmak üzere Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'a ve Isparta Valisi Şehmus Günaydın'a teşekkür etti.

                Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak ise Gençlik ve Spor Bakanlığının sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunu belirterek ilimizde amatör spor kulüplerine her türlü maddi ve manevi desteği  veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkürlerini iletti.

                Programda ayrıca İl Müdürü Murat Gevrek, kulüplerinin talep, sorunlarını dinleme fırsatı buldu.

                Tören, Atatürk Stadyumunda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilimizdeki 66 Amatör Spor Kulübüne gönderilen 289 bin liralık çekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek tarafından Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak’a teslim edilmesinin ardından sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap