16:14:50 TÜRBEDEN PARA ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI 15:17:25 ADD, ÇOCUK BAYRAMINI KÖY OKULUNDA KUTLADI 14:49:38 MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EROL, KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE DEVRETTİ… 13:10:58 ÇOCUK BAYRAMI EĞİRDİR’DE BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI 12:24:48 Kaymakam Adem Çelik, Makam Koltuğunu Çocuklara Devretti 12:11:36 Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 11:09:12 Isparta TÜBİTAK Bölge Yarışmasına Ev Sahipliği Yapıyor 11:04:51 Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı 11:00:10 Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı 10:55:48 ITSO Heyeti Bilgilendirme Seminerine Katıldı 10:48:28 Vali Baruş, İl Genel Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi 10:43:58 Başkanlık Koltuğuna Küçük Ahmet Selim Oturdu 10:36:25 Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 17:52:01 Mehmet Demirel’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı 16:51:47 Isparta Valisi Aydın Baruş'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 16:15:43 Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı 16:12:25 Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 15:53:00 EMİNE ERDOĞAN BAKA SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ 14:31:16 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN… 12:26:37 Başkan Mustafa Özer’e Gelen Kutlama Çiçekleri Mahkum Ailelerine Bağışlandı

SAADET PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN KAYA: "NEDEN ADAYIM?"...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SAADET PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN KAYA: "NEDEN ADAYIM?"...
Haberin Tarihi: 16.11.2013 16:47:00 - Okunma Sayısı:4101 defa okundu.

Önümüzdeki yerel seçimlerde Saadet Partisinden Eğirdir Belediye Başkanlığı için aday olan hemşehrimiz Hasan Kaya, yaptığı açıklama ile, Saadet Partisinden neden aday olduğunu açıkladı.

SAADET PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN KAYA:

“NEDEN ADAYIM?”…

 

            Önümüzdeki yerel seçimlerde Saadet Partisinden Eğirdir Belediye Başkanlığı için aday olan hemşehrimiz Hasan Kaya, yaptığı açıklama ile, Saadet Partisinden neden aday olduğunu açıkladı.

            Saadet Partisi Eğirdir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaya’nın açıklaması aynen şöyle:

       Evet SAADET partisinden adayım. Ben de bütün siz değerli, Eğirdir halkının istediği gibi, istedim ki yeni adaylar yeni yüzler aday olsun. Maalesef ki her yer paylaşılmış. Her köşe başı tutulmuş, kimse yeni fikirlerin çıkmasını istemiyor.

            Bazı isimleri tenzih ederim, lakin kendi beceriksizlikleri ortaya çıkacağı için. Bu güne dek Eğirdir’e bir şey yapmayı boş verin Eğirdir’e zarar verdikleri için, başka kimseyi aday yapmıyorlar. Kim bunlar senelerdir yöneticilik yapmış ve halen yöneticilik yapan Eğirdir’in önde gelen isimleri herkesin bildiği mümtaz şahsiyetler? Sözde Eğirdir’in gerçek sahipleri! Neden SAADET partisi? Adaleti savunduğu için, adaletli davrandığı için, yeni fikirlere ve görüşlere değer verdiği için. Eğirdir’de ki bugüne dek olan kokuşmuş siyaseti ve kutuplaşmayı bitirmek için. Eğirdir deki kardeş kavgasını bitirmek için. Eğirdir deki siyaset kavgasını bitirmek için ve gençlerin önünü açabilmek için. SAADET partisinden adayım. Saygı değer hemşerilerim sanki Eğirdir’de bugüne kadar başka hiç kimse yokmuş! Sanki başka kimsenin kafası çalışmaz! Sanki başkaları başkanlık yapamaz gibi bir olay yaratılmış. Ben 48 yaşındayım kendimi bildim bileli aynı şahıslar aday. Temcit pilavı gibi önümüzden birini alıyorlar diğerini önümüze sürüyorlar. Sanki Eğirdir’de bunlardan başka BAŞKAN’lık yapabilecek kimse yok. Yeter artık...

            EĞİRDİR KALK ve SİLKİN ÜZERİNDEKİ ŞU ÖLÜ TOPRAĞINI AT ve ŞU GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ARTIK. ZAMANI GELDİ. Ben söyledim ki eğer mevcut adaylar adaysa bende aday olacağımı deklare etmiştim. Gözüken yine aynı senaryo yine geçen dönemki adaylar çıkacak karşımıza perşembenin gelişi çarşambadan belli oldu. Bunu şundan dolayı söyledim. Bu alışılmış geleneği yıkmak ve başkalarının da bu göreve layık olduğuna ve başkalarının da bunu yapabileceğini göstermek ve gençlere örnek olmak için.. Beni seversiniz, sevmezsiniz beğenirsiniz, beğenmensiniz ben böyle düşünüyorum.

    Evet nasıl bir başkan olmayı hedefliyorum. Bugüne kadar gözlemledim. Eğirdir nasıl bir başkan istiyor.

    Her şeyden önce Başkan (ulaşılabilir ve halktan hesap soran değil, halkına hesap verebilen) bir Başkan olmalı.

    Çünkü Kişiliğini ve Gücünü Makamından Alanlar; Makamını Kaybedince Kişiliksiz ve Güçsüz Kalırlar.

 1-) Her kesime ve her kişiye adaletli davranan bir Başkan.

 2-) Çalmayan, çaldırtmayan. Belediyenin imkânlarını  kişilere peşkeş çekmeyen bir Başkan.

 3-) Kimsenin adamı olmayan bir Başkan.

 4-) Dik duran ama asla ve asla diklenmeyen bir Başkan.

 5-) Mütevazı (alçakgönüllü) bir Başkan.

 6-) Kin gütmeyen bir Başkan.

 7-) Parti ayrımı yapmaksızın herkese eşit duran bir Başkan.

 8-) Halkla barışık (her şeyden önce kendisiyle barışık) bir Başkan.

 9-) Sadece benim bildiğim doğrudur demeyen bir Başkan.

10-) Başkalarının fikir ve düşüncelerine (projelerine) değer veren saygı duyan bir Başkan.

            Çünkü Yusuf suresinin 76. Ayetin meali (her bilenin üstünde bir bilen vardır.) diyor Yüce RABBİMİZ.

11-) Gençlere değer veren ve onların önünü açan bir Başkan.

12-) Projeler üreten bir Başkan.  

13-) Devletle ve Daire Amirleriyle iyi geçinen bir Başkan.

14-) İşleri zorlaştıran değil kolaylaştıran bir Başkan.

15-) Hata yaptığında halkından özür dilemesini bilen bir Başkan.

16-) Çocukla çocuk büyükle büyük olabilen bir Başkan.

17-) Kendi menfaatinden önce Eğirdir’in menfaatlerini düşünen bir Başkan.

18-) Eleştirilere açık olan bir Başkan.

19-) Önyargısız bir Başkan.

20-) Halka zulüm yapmayan bir Başkan.

21-) Yıkıcı değil yapıcı bir Başkan.

22-) Kalp kıran değil gönül almasını bilen bir Başkan.

23-) Belediyelerin çare ve çözüm kapısı olduğunu bilen bir Başkan.

24-) Ayrıştıran değil, Birleştiren bir Başkan.

25-) Personeli ile iyi anlaşabilen onların sorunlarına çare olan bir Başkan.

26-) Belediye personelinin kendi arasındaki (maaş) adaletsizliğine son veren bir Başkan.

27-) Başkanlık koltuğuna yapışıp kalmayan bir Başkan.

28-) Yandaşlara değil muhtaçlara iş bulan bir Başkan.

    Saygıdeğer Eğirdir halkı  eğer teveccüh gösterirseniz bu ulvi görevi bana ve birbirinden değerli ekip arkadaşlarıma layık görürseniz; Bu görevi en iyi şekilde ve layıki ile yapacağımıza hiç kimsenin en ufak bir tereddüdü ve şüphesi olmasın ve yukarıdaki sıraladığım maddelerdeki gibi davranacağıma ve böyle bir Başkan olacağıma dair sizlere söz veriyorum.

            DENENMİŞLERİ TEKRAR, TEKRAR DENEMENİN EĞİRDİR’E BİR FAYDA SAĞLAYACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM. UNUTMAYIN ki YENİ KİŞİLERİ DENEMEKTEN ASLA ÇEKİNMEYİN, çünkü PROFESYONELLER TİTANİĞİ İNŞAA ETTİ AMATÖRLER ise NUHUN GEMİSİNİ İNŞAA ETTİLER. Takdir siz değerli HALKIMIZINDIR.                 Saygılarımla.

            Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Allahın, selamı, rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap