GÖZLER BAŞBAKAN'DA

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,GÖZLER BAŞBAKAN'DA
Haberin Tarihi: 19.11.2013 10:15:00 - Okunma Sayısı:3054 defa okundu.

AK Parti'de temayül yoklaması hafta sonu gerçekleştirildi. 1100 delegenin oy kullandığı temayül yoklamasının ardından zarflar AK Parti Genel Merkezi'ne gönderildi.

GÖZLER BAŞBAKAN'DA

 

            AK Parti'de temayül yoklaması hafta sonu gerçekleştirildi. 1100 delegenin oy kullandığı temayül yoklamasının ardından zarflar AK Parti Genel Merkezi'ne gönderildi. Artık bütün gözler AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi. Adayların ise Kasım ayı sonu gibi açıklanacağı öğrenildi.

            AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, belediye başkan adayının ne zaman açıklanacağına ilişkin öngörüsünü paylaştı.

            Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AKP) haftasonunda aday adayları temayül heyecanı yaşadı. AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş’da temayül oylaması sonuna kadar Süleyman Demirel Kongre Merkezi’ndeydi. Oyunu attıktan sonra açıklama yapan Uzaktaş, AK Parti’de aday belirleme sürecinin birkaç yöntemle olduğunu belirterek, temayülün de bunlardan bir tanesi olduğunu dile getirdi.

            Temayülün gayet güzel bir ortamda, sıkıntıdan uzak ve hoşgörü içerisinde gerçekleştiğini belirten Uzaktaş, “Onun için mutluyuz. İnşallah sonuçta hayırlı olur. Sonuçlar genel merkeze gidecek. Ondan sonraki süreç genel merkez tarafından belirlenecek” dedi.

            TÜM BİLGİLERLE BAŞBAKAN KARAR VERECEK

    AK Parti genel merkezinin Isparta’da da anket çalışması yaptırdığını ifade eden Uzaktaş, “Tüm bunların yanında milletvekili, il başkanlığı, yerel yönetimler ve teşkilat koordinatörü milletvekillerinin görüşleri de genel merkezle paylaşılacak.

   Onun sonrasında genel merkezimizdeki genel başkan yardımcılarının görüşleriyle beraber Sayın Başbakanımızın da kararıyla adaylarımız belirlenecek” şeklinde konuştu.

            KASIMIN SONUNDA NETLEŞEBİLİR

            Öte yandan şuanda kamuoyunun en çok merak ettiği ‘aday ne zaman açıklanacak?’ sorusuna da cevap veren Nuri Uzaktaş, “Öngörülen süremiz Kasım ayının sonu.

  Ama belki Aralık ayının ilk haftası da olabilir. Ama beklentimiz Kasım ayının sonunda bu işin netleşmesi.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap