Eğirdir Milli Eğitim Müdürü Göreve Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Milli Eğitim Müdürü Göreve Başladı
Haberin Tarihi: 13.8.2018 14:59:37 - Okunma Sayısı:2477 defa okundu.

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu görevine başladı

 Konya ili Yunak ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde iken Eğirdir ilçemize tayini çıkan Ahmet Armutoğlu, görevine başladı.

Bugün kendilerini ziyaret ettiğimiz Ahmet Armutoğlu, "Halka hizmet Hakka hizmet" anlayışı ile görevini yaptığını söyledi.  Yeni Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Armutoğlu, Eğirdir’de eğitim konusunda farkındalık yaratarak, hak ettiği yere gelmesi için çok çalışacaklarını konuşmalarında ifade etti.

Gazetemiz sahibi Abdullah Sinan ile birlikte Türkiye gündemini de değerlendiren Armutoğlu, sivil toplum örgütlerini ve basını çok önemsediğini, milli birlik ve beraberliğimizin refahı için güzel çalışmalar yapılması gerektiğini vurguladı.

Yeni Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Armutoğlu’na ilçemize hoş geldiniz diyor, görevlerinde başarılar diliyoruz. 

Ahmet ARMUTOĞLU kimdir

1972 Ergani doğumlu İlkokulu Pınar Kaya köyünde orta- lise öğrenimini Ergani'de tamamladı. Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Eğitim Yönetimi Teftiş ve Planlama dalında yüksek lisansını tamamlamıştır. Diyarbakır Ergani Bademli köyü İlköğretim okulunda Müdür yetkili öğretmen olarak görevine başladı. 2004-2007 Ergani Arif Biçen İlköğretim okulunda müdür olarak görev yaptı. 2007-2008 Ergani İMKB-YİBO’da müdür olarak görev yaptı. 2008-2012 yıllarında Ergani İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube müdürü olarak çalıştı. 04.03.2013 Tarihinde Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde başladı. 12.07.2018 tarihinde Isparta- Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Birlikte çalıştığı Kaymakamlar ve Valiler tarafından üstün gayret ve çalışmalarından dolayı çok sayıda Teşekkür, Takdir, Başarı ve Üstün Başarı Belgeleri ile ayrıca Valilik ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından maaşla ödüllendirilmiştir.

Okul Yönetimini Geliştirme Programı Semineri, Toplam Kalite Yönetimi Semineri, Pansiyon Yönetimi Semineri, Liderlik Yönetim Semineri, Eğitim Yönetimi Semineri ve birçok SODES Projelerinde görev almıştır.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ARMUTOĞLU evli ve 4 çocuk babasıdır.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap