Yaz Kuran Kursu törenle sona erdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yaz Kuran Kursu törenle sona erdi
Haberin Tarihi: 13.8.2018 15:51:11 - Okunma Sayısı:1503 defa okundu.

Müftü Türköz; kurslarda eğitim gören öğrencilerden kurs bittikten sonra cami ile bağlarını koparmayıp namazlara gelmelerini ve camileri yıl boyunca şenlendirmelerini istedi.

Eğirdir İlçe Müftülüğü tarafından "Yaz Kur'an Kursları Kapanış programı” düzenlendi.

Kur'an tilavetiyle başlanan program Kervansaray Düğün Salonunda yapıldı. Programda açılış konuşmasını yapan Eğirdir İlçe Müftüsü Mustafa TÜRKÖZ, Kuran kurslarında gençlerin, çocukların ve gelecek emanet edilecek yavruların Kur’an-ı Kerim’i ve dini bilgileri öğrendiğini belirterek, ayrıca kurslarda yapılan sosyal faaliyetlerle yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirdiklerini söyledi. Müftü Türköz; kurslarda eğitim gören öğrencilerden kurs bittikten sonra cami ile bağlarını koparmayıp namazlara gelmelerini ve camileri yıl boyunca şenlendirmelerini istedi.

Program Tasavvuf sanatçısı Abdullah İPEKÇİ’nin söylediği ilahi ve ezgilerle devam etti. Akabinde Yaz Kur' an Kursu'na katılan öğrenciler programda görev alarak, Kur' an-ı Kerim, İlahi, Şiir, skeç ve dualarla programı icra ettiler. Program; Yaz Kuran kursları arasında yapılan bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap