Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi yaz kursları sona erdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi yaz kursları sona erdi
Haberin Tarihi: 14.8.2018 14:41:07 - Okunma Sayısı:1476 defa okundu.

Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi yaz kursları sona erdi

Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi yaz boyunca açtığı kurslarla çocukların ve gençlerin spor, müzik ve görsel sanatlarda eğitim almasını sağladı.

Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali ŞANAL, uzun geçen yaz tatilinde özellikle velilerin çocuklarının zamanlarını verimli geçirmeleri, becerilerini geliştirmeleri, yeni eğitim öğretim yılına spor, müzik ve güzel sanatlarla uğraşarak zinde girmelerini sağlamak amacıyla Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan yaz kurslarından memnun olduklarını belirtti.

Yaz kurslarına katılmak isteyen öğrencilerin Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğüne müracaatları sonrasında taleplerin imkanları ölçüsünde karşıladıklarını belirten Şanal, "500' den fazla çocuğumuz açtığımız kurslara yoğun talep gösterdi. Derslerini mümkün olduğunca aksatmadan severek takip ettiler. Çocuklarımızın bu gayretlerini gördükçe yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu anladık" dedi.

Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş’ın da kursların açılması ve yürütülmesi konusuna hassasiyetle önem verdiğini  belirten Ali Şanal, "kurslarımızı Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Eğirdir Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirdik. Kursa katılan gençlerimizin ve çocuklarımızın önümüzdeki yeni eğitim-öğretim döneminde de aynı başarıyı ve gayreti göstereceklerine inanıyorum." dedi.

Şanal, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennileriyle öğrencilere başarılar diledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap