Gençlik Merkezi Tanıtım Çalışmaları İlçelerde Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gençlik Merkezi Tanıtım Çalışmaları İlçelerde Başladı
Haberin Tarihi: 14.12.2013 08:46:00 - Okunma Sayısı:1967 defa okundu.

"İlçelerde Gençlik Merkezini tanıtalım" etkinliği kapsamında, Isparta Gençlik Merkezi Isparta'nın Keçiborlu ve Yalvaç ilçelerindeydi. 9 - 12 Aralık tarihleri arasında Keçiborlu'da, 3 - 11 Aralık tarihleri arasında ise Yalvaç'ta gençlerle birebir aynı ortamda gerçekleştirilen tanıtım çalışmalarında, Bakanlığın faaliyet ve projeleri de gençlere sunuldu.

Gençlik Merkezi Tanıtım Çalışmaları İlçelerde Başladı

 

            “İlçelerde Gençlik Merkezini tanıtalım" etkinliği kapsamında, Isparta Gençlik Merkezi Isparta'nın Keçiborlu ve Yalvaç ilçelerindeydi. 9 - 12 Aralık tarihleri arasında Keçiborlu’da, 3 - 11 Aralık tarihleri arasında ise Yalvaç’ta gençlerle birebir aynı ortamda gerçekleştirilen tanıtım çalışmalarında, Bakanlığın faaliyet ve projeleri de gençlere sunuldu.

            Keçiborlu’daki çalışmada 4 okul ziyaret edildi. Isparta Gençlik Merkezi, Keçirborlu Meslek Yüksekokulu’nda gençlerle birlikte oldu, Pasta, böreklerle karşılandı. Yalvaç'ta da 9 okul ve Yalvaç Meslek Yüksekokulu ziyaret edildi. Tanıtım çalışmalarında gençlere Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın faaliyetleri ve gençlerin bu faaliyetlere yoğun katılım göstermeleri gerektiği anlatıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın "Atasız Ati Olmaz" projesi kapsamında Sarıkamış, Nene Hatun ve Akşemseddin belgesellerini izlendi.

            Yetkililer “Gençlik Merkezi faaliyet ve projelerini anlattığımız, sosyal medyanın önemini de vurguladığımız tanıtım çalışmalarımız oldukça verimli geçerken, çalışmalarımız diğer ilçelerimizde de sürecek” şeklinde açıklama yaptılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap