Vali Ömer Seymenoğlu İlk Toplantısını Düzenledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Vali Ömer Seymenoğlu İlk Toplantısını Düzenledi
Haberin Tarihi: 9.11.2018 10:14:56 - Okunma Sayısı:2692 defa okundu.

Isparta Valiliği görevine başlayan Vali Ömer Seymenoğlu ilk toplantısını Uyuşturucu ve Bağımlılıkta Mücadele konusunda düzenledi.

Vali Ömer Seymenoğlu İlk Toplantısını Düzenledi

Isparta Valiliği görevine başlayan Vali Ömer Seymenoğlu ilk toplantısını Uyuşturucu ve Bağımlılıkta Mücadele konusunda düzenledi. Vali Seymenoğlu başkanlığındaki toplantıya kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Isparta Belediyesi, Süleyman Demirel Üniversitesi yetkililerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

İçişleri Bakanlığı Koordinesinde tüm Türkiye’de her il ve ilçede saat 09.30’da başlayan toplantıda; İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ilgili kamu kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının Uyuşturucuyla ve Bağımlılıkla Mücadele Eylem Planı kapsamında yürüttüğü çalışmalar anlatıldı.

Gerçekleştirilen sunumun ardından çalışmalara katılan tüm kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür eden ve yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti aktaran Vali Seymenoğlu; “ Bağımlılıkla ve uyuşturucuyla mücadelede pes etmeyeceğiz. Biz elimizden geldiğince bilgilendirme ve eğitim faaliyetlerine daha da ağırlık vereceğiz.  Eğitim bizim birinci önceliğimiz olacak, eğitimi bu illetle mücadelenin odağına koymak zorundayız. Sadece güvenlik tedbirleriyle bunun altından kalkamayız. Toplumun tüm kesimlerini dâhil edildiği top yekûn mücadele verirsek sonuç elde edebiliriz. “ dedi.

Konuşmasının sonunda uyuşturucuyla ve bağımlılıkla mücadele konusunda bundan önce yapılan çalışmalar için herkese teşekkür eden Vali Seymenoğlu; hedeflerinin bu çalışmayı bir adım daha ileri götürmek olduğunu aktardı.

Ardından Vali Ömer Seymenoğlu katılımcılara tek tek söz vererek eylem planı kapsamında görüş ve önerileri dinledi.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap