Türkiye Şampiyonu Sema ÇALIŞKAN Genç Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası'nda...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Türkiye Şampiyonu Sema ÇALIŞKAN Genç Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası'nda...
Haberin Tarihi: 18.1.2014 09:13:00 - Okunma Sayısı:3016 defa okundu.

Genç Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası 17 - 23 Ocak 2014 tarihleri arasında İstanbul'da başladı. Şampiyonada Dünya 3.'sü Türkiye Şampiyonu, Isparta'nın ve Türkiye'nin gururu Sema ÇALIŞKAN'da yarışıyor.

Türkiye Şampiyonu Sema ÇALIŞKAN Genç Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası’nda...

 

            Genç Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası 17 - 23 Ocak 2014 tarihleri arasında İstanbul'da başladı. Şampiyonada Dünya 3.'sü Türkiye Şampiyonu, Isparta'nın ve Türkiye'nin gururu Sema ÇALIŞKAN'da yarışıyor.

            2013 yılında Ülkemizi, Bulgaristan´da düzenlenen Dünya Boks Şampiyonası´nda temsil eden, Alman rakibini yenerek bronz madalya ya sahip olan ve Dünya 3.'lüğünü kazanan Sema ÇALIŞKAN 2014 yılında da 69 kiloda kendisine ait olan Türkiye Şampiyonluğunu korumak ve yeni başarılar elde etmek için ringe çıkacak.

            17 - 23 Ocak 2014 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen Genç Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası'nda Isparta ili adına yarışan Sema, Şampiyon olduğu takdirde Nisan ayında yapılacak olan Genç Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası'nda Ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak.

            Milli gururumuz Sema ÇALIŞKAN, çok çalıştığını ringte elinden gelen tüm gayreti göstererek en iyisini yapmaya çalıştığını ifade etti. Şu an hedefinin Türkiye Şampiyonluğunu tekrar kazanmak olduğunu belirten Sema, Dünya Genç Bayanlar Boks Şampiyonası'nda Türkiye'yi tekrar temsil etmek istediğini belirtti.

            Milli Boksör 2014 yılı hedefleri arasında Çin’de düzenlenecek olan Nanjing 2014 Gençlik Olimpiyatları'nda Şampiyon olmak istediğini belirtti. Hazırlıklarını 2016 Rio Olimpiyatları için yaptığı ifade eden Sema ÇALIŞKAN esas hedefinin Rio Olimpiyatları'nda Altın madalya kazanmak, al bayrağımızı dalgalandırmak olduğunu söyledi.

            Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’de “Milli gururumuz Sema ÇALIŞKAN'a zafere giden yolda Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak başarılar dileriz.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap