BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖMER ŞENGÖL: "NE KADAR KULLANIRSAN KULLAN SU, BİR LİRA."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖMER ŞENGÖL: "NE KADAR KULLANIRSAN KULLAN SU, BİR LİRA."
Haberin Tarihi: 27.1.2014 09:18:00 - Okunma Sayısı:3880 defa okundu.

Halka açık toplantılarını sürdüren Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ömer Şengöl son bombayı bu sözlerle patlattı.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖMER ŞENGÖL:

“NE KADAR KULLANIRSAN KULLAN SU, BİR LİRA.”

 

Özel Haber:

İlhan ŞİMŞEK

 

            Halka açık toplantılarını sürdüren Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ömer Şengöl son bombayı bu sözlerle patlattı.

            Daha önceki toplantısında su kullanımında sınır belirlemeyip, “Suyun tonu bir lira.” diyen Ömer Bey bu kez, “Ne kadar kullanırsan kullan suyun tonu bir lira!..” diyerek suya sınırsızlık getirmiş oldu.

            Bu seçimlerin önceki seçimlerden daha çekişmeli geçeceğini belirten Ömer bey, “Karşımıza Osman Nuri Özmeral Bey çıksın!.. Çünkü o, “Eğirdir’i çok büyüttüm!” diyor. Halbuki Eğirdir günden güne kan kaybediyor. Biz de Eğirdir’in büyümeyip aksine küçüldüğünü meydanlarda haykırıp halkımıza bu durumu ispatlayacağız.”

            “Hâlâ benim zamanımda etrafımda bankamatiklerin çalışmadan maaş aldıkları iddia ediliyor. Sayın vatandaşlarım, bu konuda defalarca soruşturma geçirdim. Hiçbirinden ceza almadım. Yok böyle bir şey. Benim danışmanlarım şimdiki gibi Isparta’da oturup ayda bir Eğirdir’e gelmediler. Ortada bir bankamatiklik varsa onu şimdikiler yapıyor.”

            “Sayın Eğirdirlililer, sözlerime inanın şu ana kadar Eğirdir belediyesine ekstra bir para gelmemiştir. Hani hükümetten kamyon kamyon para gelecekti?!.. Hepsi boş çıktı!.. Üstelik para için benim yaptığım dükkanlar teker teker satılıyor. Belediye böylece para kazanıyor. Sayın Nuri Bey’in yaptığı yeni binalar mı var; dükkanlar mı var?”

            “Sayın Nuri Bey çıktığı Kanal 32’de, “ Eğirdir’e fabrika lazım değil.” diyerek akıllara durgunluk veren bir değerlendirme yapmıştır. Ey başkan sen aklını peynir ekmekle mi yedin? Bu nasıl anlayış? Her bir fabrika iş demek, aş demek, eve ekmek demek; çocuğa üst baş, defter kitap demek; esnafa para demek; sanayiye iş demek; inşaata iş demek. Eğirdir’de bu kadar elma depoları birer fabrika değil mi? Asya Meyve Suları bir fabrika değil mi? Bunlardan birer tane daha olsa kötü mü olur? Bu ne biçim bir başkanlık anlayışı?”

            “Kıymetli vatandaşlarım, biz daha başkanlık koltuğuna oturmadan hakkımızda bir sürü olumsuz propaganda yapılıyor. Yok işçi çıkaracakmışım; yok şu adam, şu işçi benden değil, onları yerinden edecekmişim!.. Bunların hepsi boş laf. Buradan söylüyorum ki hiçbir işçiye dokunulmayacak! Herkes kendi alanında çalışacak. İşçi çıkarmak diye bir şey yok. Herkesin maaşları tıkır tıkır ödenecek!”

            “Bazıları diyor ki başkan yollara taş döşedi. Ben de diyorum ki beş senede yaptığı tek iş bu; yarısı da duruyor. Onu da beş sene yattı da seçime altı ay kala yaptı. Demek ki bu taş döşeme işi Eğirdir için değil de oy avcılığı içinmiş. Böylesi göz boyamalara Eğirdir halkı pirim vermez, bunları yutmaz!”

            “Sayın Nuri Bey, asansörlü tuvalet yaptırdım!”diye boy boy resimler çektiriyor. Sorarım size arkadaşlar, Eğirdir’in hiç başka işi kalmadı da asansörlü tuvalete mi ihtiyacı kaldı? Eğirdir’in nüfusu işsizlikten 14.000’e düşmüş. Esnaf siftah etmeden dükkan kapatıyor. Aldığı malın yerine, mal satamadığı için yeni mal getiremiyor. Kanal 32 de, milletin huzurunda “Eğirdir’e fabrika lazim değil, diyen birinden Eğirdir’e ne hayır gelir!.. Fakat asansörlü tuvalet yaptım diye övünüyorsun! Senin fabrika yoksa asansörlü tuvalet mi? Bu, halkı ekmek bulamayan vatandaşına, Fransa kralının “Ekmek bulamazsanız pasta yiyin!” demeye benziyor. Eğirdir esnafı kan ağlarken sen tut asansörlü tuvalet yap. Her iş bitti de o mu kaldı?

            Sabredin ey Eğirdirliler, 30 Mart seçiminin arkasından gelen 1 Nisanda her şey değişecek. Eğirdir hakkettiği yeri bulacak!...”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap