Eğirdirli Yelkenciler Bodrum'a "Yarıyıl Kupası Yelken Yarışlarına Gidiyor"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdirli Yelkenciler Bodrum'a "Yarıyıl Kupası Yelken Yarışlarına Gidiyor"
Haberin Tarihi: 3.2.2014 09:45:00 - Okunma Sayısı:2393 defa okundu.

Türkiye Yelken Federasyonunun 2014 yılı faaliyet raporunda yer alan Yarıyıl Kupası Optımıst-Laser Standart-Laser Radial-Laser 4.7 sınıflarında, Bodrum Muğla'da gerçekleştirilecek.

Eğirdirli Yelkenciler Bodrum’a “Yarıyıl Kupası Yelken Yarışlarına Gidiyor”

Türkiye Yelken Federasyonunun 2014 yılı faaliyet raporunda yer alan Yarıyıl Kupası Optımıst-Laser Standart-Laser Radial-Laser 4.7 sınıflarında, Bodrum Muğla’da gerçekleştirilecek.

4-8 Şubat 2014 tarihleri arasında Yalıkavak Yelken Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirilecek yarışlara Eğirdir’den 8 sporcu katılacak.

Yelken İl Temsilcisi Başkanı Şeref Ağartan, yelken sporunun sadece yaz aylarında değil 4 mevsim şartlarında yapılabileceğini ifade ederek “Yelken, kamuoyunda sadece yaz aylarında yapılan bir spor dalı gibi algılanıyor. Bu çok yanlış bir düşünce” dedi.

Ağartan “teknelerin nakli için kamyon ve sporcuların ulaşımı için de otobüs tahsis eden Eğirdir Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral’e, kış şartlarına uygun sporcuların kıyafet ve yol masraflarını karşılayan ve kulübümüzün gelişmesi için her türlü desteği veren Isparta Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkür ederiz” diye konuştu.
Öte yandan Yarıyıl Kupası yarışlarının Milli Takım Aday Kadrosunu oluşturmada son derece önemli olduğuna dikkat çeken Türkiye Yelken Federasyonu Yönetim Kurulu, şu açıklamayı yaptı:
"Yarıyıl Kupası'nın yine sportmenliğin ve rekabetin ön planda olduğu yarışlara sahne olacağına inanıyoruz. Sporcularımız ve katılımcılar heyecanı yüksek yarışlar izleyecek. Yarıyıl Kupası ayrıca Milli Takım aday kadrolarının oluşturulması sürecinde, federasyon yönetimimiz ile Milli Takım antrenörlerimizin fikir edinmesine de katkı sağlayacak."

Yelken İl Temsilcisi ve Kafile Başkanı Şeref Ağartan, Antrenör Ahmet Şahan ve sporcularımız yarın sabah ilçemizden hareket edecekler.

Şampiyonaya Isparta’yı temsilen ilçemizden şu sporcular katılıyor:

 Laser Sınıfında; Uğurcan Çakır, Utku Mehmet Dikmen ve Alpcan Eken,

Optimist sınıfında; Ali Lök, Ilgım Dinç, Ada Dinç, Doğukan Kızıl ve Selin Deren Soysal

Yelkencilerimize yarışlarda başarılar diliyoruz.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap