Genç Güreşçilerin Performansları Büyülüyor...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Genç Güreşçilerin Performansları Büyülüyor...
Haberin Tarihi: 6.2.2014 08:58:00 - Okunma Sayısı:3591 defa okundu.

13 yaşındaki Abdurrahman Öz, babası Özcan Öz gibi başarılı bir güreşçi olabilmek için kendini her geçen gün geliştirmeye devam ediyor.

Genç Güreşçilerin Performansları Büyülüyor...

 

            13 yaşındaki Abdurrahman Öz, babası Özcan Öz gibi başarılı bir güreşçi olabilmek için kendini her geçen gün geliştirmeye devam ediyor. Yeteneği göz dolduran Abdurrahman Öz, babası gibi bir çok başarıya imza atmak istiyor.

            Yıllarca güreş müsabakalarında birçok şampiyonluklara imza atan Isparta’nın tanınmış iş adamlarından Özcan Öz, kendisi gibi oğlu Abdurrahman Öz’ün de güreşçi olmasını istiyor. Güçlü ve yetenekli olan Abdurrahman Öz ise performansı ile büyülüyor.

            Isparta Belediyesi Güreş Takımında yer alan 13 yaşındaki Abdurrahman Öz, Isparta birinciliğinin ardından gruplarda da üçüncülük kazandı. Öz, Milli gururumuz Taha Akgül’ü örnek alıyor. 2014 Grup ve Türkiye Şampiyonalarında da boy gösterecek olan Öz’ün hedefi şampiyonluk kazanmak. Milli Takıma da en kısa sürede girmeyi hedefleyen Öz, ŞAİK Anadolu Lisesi’nde de öğrenimini sürdürüyor.

            Güreş Antrenörü Remzi Kurt, “Abdurrahman Öz ve Zeki Batuhan Yılmaz gibi genç yetenekleri keşfettik. Altyapıya büyük önem veriyorum. Ailelerin de desteği çok önemlidir. Çocuklarımızın antrenmanlara sürekli katılmaları gerekiyor. Bunun içinde ailelerimiz yetenekli çocuklarının destekçileri olması onlara daha da güç katacak. 05-09 Şubat tarihleri arasında Denizli’de 12-16 Şubat tarihleri arasında Manisa’da müsabakalara katılacağız. Bize destek veren Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ve Isparta Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap