Basketbol'da Yarı Final biletleri sahiplerini buldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Basketbol'da Yarı Final biletleri sahiplerini buldu
Haberin Tarihi: 26.2.2014 09:33:00 - Okunma Sayısı:2870 defa okundu.

Okullararası Basketbol Gençler Grup müsabakaları 21 - 23 Şubat 2014 tarihleri arasında Isparta'da gerçekleştirildi.

Basketbol'da Yarı Final biletleri sahiplerini buldu

 

            Okullararası Basketbol Gençler Grup müsabakaları 21 - 23 Şubat 2014 tarihleri arasında Isparta'da gerçekleştirildi.

 

 

 

            Müsabakalarda, Genç Erkekler karşılaşmalarını 6 Mart Spor Salonunda oynarken, Genç Kızlar Grup karşılaşmaları Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Kampüsü Spor Salonunda oynandı

 

            3 gün süren ve kıran kırana mücadelelere sahne olan Okullararası Basketbol Gençler Grup müsabakalarına 21 takım katıldı. Toplamda 27 müsabaka oynanırken günde 9 mücadele sergilendi. Gruplarında 1. olan okulların Yarı Final biletini aldığı müsabakalarda büyük şehirlerden gelen takımlar sürprize yer bırakmadan bir üst tura çıktı.

            Genç Erkekler Basketbol karşılaşmalarında 3 grupta 11 takım mücadele etti. Büyükşehir temsilcilerinin ağırlığını koyduğunu gruplarda sürpriz bir takım çıkmazken A Grubunda Eskişehir oynadığı 3 karşılaşmayı kazanarak 1. oldu ve Okullararası Basketbol Gençler Yarı Final Müsabakalarına katılmaya hak kazandı. B Grubunda turnuvanın açık ara en iyi takımı olan Ankara Özel Fatoş Abla Anadolu Lisesi rakiplerini sürklase ederek 3'te 3 yaptı ve grubunu 1. bitererek Okullararası Basketbol Gençler Yarı Final Müsabakalarına katılma hakkı kazanan 2. takım oldu. C Grubunda İzmir Özel Deniz Anadolu Lisesi iyi oyunuyla 3 maçınıda kazandı ve Okullararası Basketbol Gençler Yarı Final Müsabakalarına katılma hakkı kazanan son takım oldu.

            Genç Kızlar Basketbol karşılaşmalarında 3 grupta 10 takım karşılaştı. A Grubunda yer alan İzmir temsilcisi Menemen Atatürk Anadolu Lisesi göze hoş gelen basketboluyla 3 maçını da kazandı ve grup 1.'si olarak bir üst tura çıktı. B Grubunda Antalya Özel Antalya Koleji adına yakışır oyunlar sergileyerek 3 maçını kazandı ve Okullararası Basketbol Gençler Yarı Final Müsabakalarında mücadele etme hakkı kazandı. C Grubunda İstanbul Beşiktaş Bingül Erdem Anadolu Lisesi baştan sona üstün bir basketbo oynayarak 3 maçını kazandı. Okullararası Basketbol Gençler Yarı Final Müsabakalarına katılma hakkı kazanan son takım İstanbul Beşiktaş Bingül Erdem Anadolu Lisesi oldu.

 

 

 

            Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek “Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilimize gelen ve iyi mücadeleler sergileyen tüm takımlara başarılar dileriz.” dedi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap