KONYA'DA ISPARTALILAR DERNEĞİ AİLE İÇİ İLETİŞİM KONFERANSI DÜZENLEDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KONYA'DA  ISPARTALILAR  DERNEĞİ AİLE İÇİ İLETİŞİM KONFERANSI  DÜZENLEDİ
Haberin Tarihi: 26.2.2014 09:36:00 - Okunma Sayısı:1854 defa okundu.

Konya'da bulunan Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından tertip edilen konferanslar serisinin 24'üncüsü, bu ay 22 Şubat 2014 Cumartesi akşamı gerçekleştirildi.

KONYA’DA  ISPARTALILAR  DERNEĞİ AİLE İÇİ İLETİŞİM KONFERANSI  DÜZENLEDİ

 

            Konya’da bulunan   Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından tertip edilen konferanslar serisinin  24’üncüsü, bu ay  22 Şubat  2014 Cumartesi akşamı gerçekleştirildi. Selçuklu Belediyesi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi Eğitim Salonunda düzenlenen geceye  Ispartalı hemşehrilerimiz ve misafirler katıldı.

            Toplantı öncesinde konuşan Dernek Başkanı Ramazan ALAN “Aile toplumun en küçük ama bir o kadar da önemli bir yapı taşıdır. Yapının da temelini oluşturmaktadır. Temel taşı oynatıldığında tüm binayı etkisi altına almakta ve hatta sonuçta binanın yıkımına da sebep olmaktadır. Onun için aile yapısının kuvvetli olması aile içindeki bireyleri, çimentonun çakılı sardığı gibi birbirine bağlı olmalıdırlar.” dedi.

            Konuşmanın akabinde Uzman Pisikolojik Danışman Dilek Zekiye KAŞIK tarafından “Aile İçi İletişim ve Ailedeki Sorunların Çözümleri”  konulu konferans verildi. Konferansta  aile içi iletişim ve problem çözme noktasında sorunların yaşandığını  ve ailede çocukların eğitiminde annenin başrol oynadığını dile getiren Dilek Zekiye Kaşık, aile içi iletişimin önemini güncel örneklerle açıkladı. Uzman Pisikolojik Danışman Dilek Zekiye KAŞIK, konferansın akabinde katılımcıların sorularını cevapladı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren program sonunda dernek başkanı Ramazan ALAN bu tür toplantıların devam edeceğini ve Mart  ayındaki toplantının 22 Mart 2014 tarihinde yine bu salonda bir konu ve konuşmacının katılımıyla yapılacağını söyledi,  Dilek Zekiye KAŞIK’a  konuşmacı olarak katılımlarından, hemşehrilerimize  ve misafirlere de gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap