Davraz'da Kayak Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşanacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Davraz'da Kayak Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşanacak
Haberin Tarihi: 28.2.2014 20:43:00 - Okunma Sayısı:1589 defa okundu.

2014 yılı okul sporları kapsamında gerçekleştirilecek olan Kayak Küçükler, Yıldızlar, Gençler Türkiye Şampiyonası Isparta Davraz Kayak Merkezinde yapılacak.

Davraz’da Kayak Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşanacak‏

2014 yılı okul sporları kapsamında gerçekleştirilecek olan Kayak Küçükler, Yıldızlar, Gençler Türkiye Şampiyonası Isparta Davraz Kayak Merkezinde yapılacak. Alp Disiplini ve Kuzey Disiplini dallarına yapılacak Kayak Şampiyonası 01-02 Mart 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Küçükler, Yıldızlar, Gençler Türkiye Şampiyonası organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 01-02 Mart tarihlerinde Davraz Kayak Merkezinde Küçükler, Yıldızlar, GençlerKayak Şampiyonasına da ev sahipliği yapacak olan Isparta çok kısa sürede gereken hazırlıkları yaptı ve Şampiyonanın yapılacağı gün ve saati beklemeye başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet YILDIRIM, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Fatma UÇARLAR, Kayak Federasyonu yetkilileri, Kayak İl Temsilcisi Cengiz KAZAZ ve antrenörle organizasyon öncesinde istişare yapıldı. Şampiyona ile ilgili, şampiyona öncesi ve sonrası gereken tüm plan ve programın konuşulduğu toplantıda gereken hazırlıklar yapıldı.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK, "2014 yılında bir büyük organizasyona daha ev sahipliği yapacağız. Küçükler, Yıldızlar, Gençler Kayak Şampiyonası 01-02 Mart 2014 tarihleri arasında ilimizde yapılacak. Alp Disiplini ve Kuzey Disiplini dallarında yapılacak olan şampiyona öncesinde ilimize gelen federasyon yetkilileri ilimizdeki kayak tesislerini gezdiler, gördüler. Bugün de burada şampiyona öncesinde istişare ettik ve neler yapılması gerektiğini konuştuk" dedi.

İllerinde 1. olarak Türkiye Şampiyonu olmak amacıyla için Isparta’ya gelen sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne olacak olan Davraz Kayak Merkezinde her şey hazır. 24 ilden 250 sporcunun yarışacağı Küçükler, Yıldızlar, GençlerKayak Şampiyonası için tüm Isparta halkını Davraz Kayak Merkezine beklediğini ifade Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK ‘her şey Isparta’mız için, daha birçok organizasyona ev sahipliği yapacağız’ dedi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap