Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Yalvaç'ta Devlet Hastanesinin açılışını yaptı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Yalvaç'ta Devlet Hastanesinin açılışını yaptı...
Haberin Tarihi: 13.3.2014 09:44:00 - Okunma Sayısı:2791 defa okundu.

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu dün Yalvaç'a geldi, yapımı tamamlanarak geçtiğimiz ay hizmet vermeye başlayan 100 Yataklı Yalvaç Devlet Hastanesi'nin ve partisinin Turgut Özal Bulvarı İnanıcı Apartmanı zemin katında bulunan seçim bürosunun açılışını yaptı.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Yalvaç’ta Devlet Hastanesinin açılışını yaptı...

 

            Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu dün Yalvaç’a geldi, yapımı tamamlanarak geçtiğimiz ay hizmet vermeye başlayan 100 Yataklı Yalvaç Devlet Hastanesi'nin ve partisinin Turgut Özal Bulvarı İnanıcı Apartmanı zemin katında bulunan seçim bürosunun açılışını yaptı.           

            Önce Seçim bürosunun açılışını yapan Müezzinoğlu burada vatandaşlar ve gazetecilerin sorularını cevaplandırdı, dışarıda kurulan platformda vatandaşlara hitap etti. Bakan Müezzinoğlu “Yalvaç'ta iktidar ile birlikte büyük hizmetlere imza atacağız, bu yeni hastanemiz gibi bir sürü hizmet getireceğiz” dedi.

            Ardından açılışı yapılacak olan Yalvaç Devlet Hastanesine geçen Bakan Müezzinoğlu, burada da vatandaşlara hitap ettikten sonra hastanenin açılışını yaptı. Daha sonra kısa süreli hasta ziyareti yapan Bakan Müezzinoğlu, Isparta da Bölge Hastanesi'nin temel atma törenine katılmak üzere Yalvaç'tan ayrıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap