Su Ürünleri Av Yasakları Titizlikle Uygulanacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Su Ürünleri Av Yasakları Titizlikle Uygulanacak
Haberin Tarihi: 19.3.2014 09:46:00 - Okunma Sayısı:3371 defa okundu.

Bölgemizde 15 Mart- 15 Haziran tarihleri arasında uygulanacak olan Su Ürünleri Av Yasakları nedeniyle bir toplantı gerçekleştirildi.

Su Ürünleri Av Yasakları Titizlikle Uygulanacak

 

            Bölgemizde 15 Mart- 15 Haziran tarihleri arasında uygulanacak olan Su Ürünleri Av Yasakları nedeniyle Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda  Vali Yardımcısı Tahir DEMİR, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk ŞÖLEN, İl Jandarma Alay Komutanlığından Yarbay Kadir OGUZ, Hay. Sağ. ,Yet. ve Su Ürünleri Şube Müdürü Arif TAŞAGİREN ile İlçe Müdürleri ve İlçelerde Su Ürünleri konusunda görev yapan personelin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

    

                      

            İlimizin Su Ürünleri potansiyeli, uygulamada karşılaşılan sorunlar ve cezai uygulamalar hakkında sunum yapıldığı toplantının ikinci bölümünde Av Yasaklarının,  Jandarma Bot Komutanlığı, İlçe Jandarma Komutanlıkları, EKO-BİR ve İl- İlçe Müdürlüklerimizle koordineli bir şekilde yapılması, kontrollerin sadece gölde değil perakende satış yerleri ve pazar yerlerinde de etkin bir şekilde yapılabilmesi için koordinasyonun sağlanması yönünde karar birliğine varıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap