Alman Tur Operatörleri, Bölgemizi Tanıyacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Alman Tur Operatörleri, Bölgemizi Tanıyacak
Haberin Tarihi: 26.3.2014 09:25:00 - Okunma Sayısı:1906 defa okundu.

BAKA, THY ve ilgili paydaşlarla işbirliği içinde yürüttüğü fam trip (tanıtım gezisi) programı çerçevesinde 14 Alman tur operatörü temsilcisini Isparta ve Burdur'a getirecek.

Alman Tur Operatörleri, Bölgemizi Tanıyacak

 

            BAKA, THY ve ilgili paydaşlarla işbirliği içinde yürüttüğü fam trip (tanıtım gezisi) programı çerçevesinde 14 Alman tur operatörü temsilcisini Isparta ve Burdur'a getirecek.

            Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Türk Hava Yolları ve ilgili paydaşlarla işbirliğinde yürüttüğü fam trip (tanıtım gezisi) programı çerçevesinde, turizm kapasitesini yerinde görmeleri için 14 Alman tur operatörü firma temsilcisini Isparta ve Burdur'a getirecek.

            BAKA'dan yapılan yazılı açıklamada, Batı Akdeniz'in turizm potansiyelinin tanıtılması ve zengin turistleri bölgeye çekmek amacıyla sürdürülen fam trip programlarının devam ettiği, bu çerçevede 14 Alman tur operatörü firma temsilcisine Isparta ve Burdur'un turizm değerlerinin tanıtılacağı bildirildi.

            Açıklamaya göre, Burdur ve Isparta'yı kapsayan 3 günlük program, 28 Mart'ta başlayacak. THY'nin özel misafirleri olarak Almanya'dan gelecek tur operatörleri Isparta'da konaklayacak.

            BAKA uzmanları ve THY'nin Frankfurt ile Isparta yetkililerinin eşlik edeceği programda Alman tur operatörlerine Isparta'nın Gönen İlçesine bağlı Güneykent Beldesinde gül turizmi potansiyeli hakkında bilgi verilecek, yöresel yemekler tanıtılacak.

            Alman tur operatörleri, programın ikinci gününde Davraz kayak merkezine çıkacak. Konuklar, Eğirdir'de Ada ile Akpınar Seyir Tepesi ziyaretlerinin ardından Yalvaç'a geçecek. Konuklar, Yalvaç'ta Psidia Antiochia Kentini, Osmanlı konakları, Çınaraltı, Yalvaç Müzesi, Yalvaç Mahalle Fırını, Keçeevi ile dericileri ziyaret edecek. Programın son gününde Burdur'un Ağlasun İlçesinde Sagalassos Antik Kenti gezilecek.

            Fam trip programı kapsamında daha önce Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt ve Bahreyn, Lübnan, Rusya ve Türkmenistan ile ABD'den tur operatörü ve seyahat acenteleri temsilcileri Batı Akdeniz'e getirilmiş ve temsilcilerin bölgedeki turizm aktörleriyle görüşmeleri sağlanmıştı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap