Eğirdir MYO'da Süt ve Süt Ürünlerinin Üretimi ve Karşılaşılan Sorunlar Konulu Konferans

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir MYO'da Süt ve Süt Ürünlerinin Üretimi ve Karşılaşılan Sorunlar Konulu Konferans
Haberin Tarihi: 26.3.2014 09:33:00 - Okunma Sayısı:1599 defa okundu.

Konferansa gıda işleme bölümü ve muhasebe vergi uygulamaları öğrencileri katıldı.

Eğirdir MYO’da "Süt ve Süt Ürünlerinin Üretimi ve Karşılaşılan Sorunlar" Konulu Konferans

 

            Bilimsel Kültürel Etkinlikler dersi kapsamında Eğirdir Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda Isparta ilinde faaliyet gösteren Ün-Süt Süt Ürünleri firmasının kalite kontrol birimi sorumlusu gıda mühendisi Yük. Müh. Burçin Fişekçi’nin konuşmacı olarak katıldığı “Süt ve Süt Ürünlerinin Üretimi ve Karşılaşılan Sorunlar” isimli konferans düzenlendi. Konferansa gıda işleme bölümü ve muhasebe vergi uygulamaları öğrencileri katıldı.

            Öğrencilere Ün-Süt Süt işletmesinin proses aşamaları tanıtılarak ve üretilen ürünler hakkında detaylı bilgi verildi. İşletmenin ürettiği ürünlerin raf ömrü uzatılması için yapmış oldukları çalışmalar ve proses hakkında bilgi aktarımı sağlandı. Konferansta ayrıca, Firmanın staj olanakları ile ilgili bilgiler verilerek öğrencilerin sektörde iş bulma potansiyeli video ve fotoğraflarla desteklendi. Sunum bitiminde öğrencilerin soruları ayrıntılı bir şekilde cevaplanarak süt ürünleri sektörünün Türkiye ekonomisine katkısı açıklandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap