İrem Nur'a Öğrencilerden Sürpriz Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İrem Nur'a Öğrencilerden Sürpriz Ziyaret
Haberin Tarihi: 15.12.2018 10:27:30 - Okunma Sayısı:3178 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde geçtiğimiz Eylül ayından bu yana tedavi gören 17 yaşındaki İrem Ayvalı için, Burdur Mehmet Akif Üniversitesi Kültür ve Sosyal Araştırmalar Topluluğu ve Burdur Gençlik Merkezi tarafından sürpriz moral etkinliği düzenlendi.

 

 

İrem Nur'a Öğrencilerden Sürpriz Ziyaret

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde geçtiğimiz Eylül ayından bu yana tedavi gören 17 yaşındaki İrem Ayvalı için, Burdur Mehmet Akif Üniversitesi Kültür ve Sosyal Araştırmalar Topluluğu ve Burdur Gençlik Merkezi tarafından sürpriz moral etkinliği düzenlendi.

Hastane konferans salonunda topluluk öğrencileri tarafından 'Senden Daha Güzel' isimli şarkıyla karşılanan İrem’e, ünlü sanatçılar Haluk Levent ve Yusuf Güney tarafından çekilen mesajlar izletildi.

Hastane Konferans Salonu'nda yerini alan öğrenciler, babası Tuncer Ayvalı ile konferans salonuna giren İrem’i Duman adlı grubun 'Senden Daha Güzel' isimli şarkısıyla karşıladılar. Karşılaştığı sürpriz ile duygulanan ve mutluluğunu ifade eden İrem Ayvalı, öğrenciler tarafından her birinin içerisinde iyi dilek kağıtlarının bulunduğu balonlarla beraber alkışlar eşliğinde sahne kısmına alındı.

Burdur Mehmet Akif Üniversitesi Kültür ve Sosyal Araştırmalar Topluluğu tarafından hazırlanan video sunumunun izletildiği programda ünlü sanatçılar Yusuf Güney ve Haluk Levent'in İrem için kaydettiği iyi dileklerini ilettikleri video görüntüleri de yer aldı. Sonrasında öğrenci topluluğu tarafından İrem için küçük bir konser verilerek pasta kesimi de yapıldı. Hem İrem’e hem de anne-babaya moral vererek yanında olan topluluk öğrencilerine ve emeği geçen herkese teşekkür eden İrem Ayvalı, kendisi için düzenlenen organizasyondan dolayı çok büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Allah hepinizden razı olsun, Benim en kötü günümde yanımda oldunuz. İlerleyen zamanlarda bu hastalığın üstesinden geleceğim inşallah ve önümüzdeki günler için çok güzel hedeflerim var. Bizler güçlü olmak durumundayız, güçlü olursak bizi kimse yenemez” dedi.

MAKÜ Kültür ve Sosyal Araştırmalar Topluluğu Başkanı Ferdi Ersoy ise, topluluklarının 5 bin 1 kişilik bir aile olduğunu ifade ederek, o ailenin 5001'inci ferdinin de İrem olduğunu ifade ederek, “Bu tür etkinliklerimizle her zaman hastalarımızın yanında bulunarak destek olmak isteriz” dedi.

Kızının Eylül ayından bu yana SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi gördüğünü söyleyen baba Tuncer Ayvalı, Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi personelinden ve hepinizden Allah razı olsun. Geldiğimiz günden bu güne kadar hastanede değil de evimizde gibi hissettiriyorlar. Gece gündüz demediler, doktorlarımız evlerine dahi gitmediler. Bunun sonuçlarını da görüyoruz, inşallah kızımız daha iyi olacak" dedi.

Baba Ayvalı, SDÜ hastanesi idaresi ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve Burdur Gençlik Merkezi öğrencilerine teşekkür ederek, “Bizleri, özellikle kızımızı gerek Burdur'da, gerekse burada yalnız bırakmadılar. Bu etkinlikten kızımın haberi yoktu. Onun için de moral kaynağı oldu. Allah hepinizden razı olsun" diye konuştu.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap