MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet DEMİREL'den açıklama; " Polemikler ile değil; Projeler ile Anılacağız"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet DEMİREL'den açıklama; " Polemikler ile değil; Projeler ile Anılacağız"
Haberin Tarihi: 1.3.2019 18:13:15 - Okunma Sayısı:3315 defa okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet DEMİREL'den açıklama; " Polemikler ile değil; Projeler ile Anılacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet DEMİREL'den açıklama; " Polemikler ile değil; Projeler ile Anılacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet DEMİREL, "Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir Teşkilatı Olarak 31 Mart Seçimlerinden Allahın izni ile başarı ile çıkacağız ve Adayımız Mustafa BAŞ'ı Belediye Binasından Halkımızı Selamlarken izleyeceğiz." dedi.

 DEMİREL, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

"Üç Hilalin Gölgesinde Herkese Yer Vardır. 

İlçemiz Her şeyin En Güzeline Layıktır. Bu manada halkımızın ve ilçemizin geleceği için bizden önce başlatılmış olan tüm projeler ivedilikle takip edilecek ve sonuca kavuşturulacaktır. Bizde Parti Teşkilatımız olarak takip edeceğiz. 

Sosyal Kültürel ve Turizm Kenti olması yönünde Projeler ile katkı sağlayacağız. Polemikler ile değil Projeler ile anılmak ve örnek olmak için çaba sarf edeceğiz. 

Başarıya giden yolun en önemli mihenk taşı İnanmaktır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak İnanıyor ve Güveniyoruz. 

31 Mart Seçimlerinde Eğirdir'imizde ve Isparta'mızda Üç Hilalli Sancağımız Dalgalanacaktır. Akabinde Söz Aldık Yaşanabilir Şehir Ispartanın Mimarı Yusuf Ziya ÜNAYDIN Başkanımız, Eğirdir Belediye Başkanımız Mustafa BAŞ Beye  PROJE desteğinde bulunacaktır. El Birliği Güç Birliği olacaktır. 

İnanalım ve Sandıktan Eğirdir'imizin Hak Ettiği Üç Hilalimizi Başarı ile Çıkaralım."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap