Veli Gök'ün Proje Tanıtım Toplantısı TBMM Başkan V. S. Sadi Bilgiç'in de katılımlarıyla yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Veli Gök'ün Proje Tanıtım Toplantısı TBMM Başkan V. S. Sadi Bilgiç'in de katılımlarıyla yapıldı
Haberin Tarihi: 3.3.2019 12:46:01 - Okunma Sayısı:3509 defa okundu.

Ak Parti'den Belediye Başkan Adayı olan Veli Gök'ün proje ve aday tanıtım toplantısı, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili, Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in de katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Veli Gök'ün Proje Tanıtım Toplantısı TBMM Başkan V. S. Sadi Bilgiç'in de katımlarıyla yapıldı

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, Ak Parti'den Belediye Başkan Adayı olan hemşehrimiz Veli Gök'ün proje ve aday tanıtım toplantısı, Altınkum Düğün Salonunda dün saat 20.00'de Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili, Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in de katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Ak Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, Ak Parti İl ve İlçe teşkilatları yönetim kurulu üyeleri, komşu ilçe ve beldelerden gelen Belediye Başkan ve başkan adayları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üye adayları, köy ve mahalle muhtarları ile partililerin katıldığı tanıtım toplantısının açılış konuşmasını Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Mevlüt Doğanay yaptı.

Doğanay'ın "Ekibimizle birlikte kutsal bir yola çıktık. Bu yolda desteklerinizi sandıkta da göstereceğinize inanıyorum ve şükranlarımı sunuyorum. Bu toplantının ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, hepinize teşekkür ediyorum..." ifadelerinden sonra sinevizyon eşliğinde projelerin tanıtımına geçildi.

Sosyal alanda yapılacak projeler, içme suyu projesi, tarım alanında yapılacak olan projeler, kapalı hayvan pazarı projesi, turizm alanında yapılacak projeler, Eğirdir Gölü su altı ve dev akvaryum projesi, eğitim alanında yapılacak olan projeler, spor alanında ve ekonomik alanda yapılacak olan projeler ile sağlık alanında yapılacak projelerin tanıtımından sonra konuşan Ak Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Veli Gök, özetle şunları söyledi: "2004 yılından bu yana 2 dönem, 10 yıl il genel meclisi üyesi olarak vatandaşlarımızın verdiği kefalete gölge düşürmeden görev yaptım. Son beş yılda yapılan 6 seçimde de vatandaşlarımız bize destek verdi. 2019 yerel seçimlerine yaklaşıldığında , başkanlık için arkadaşlarımızın müracaatlarını aldık. Kamuoyu yoklamaları, il başkanlığımız, milletvekillerimiz ve genel merkezimizin kefaletiyle yeniden karşınıza belediye başkan adayı olarak geldim. Hayallerimiz, hedeflerimiz var. Projelerimizin tamamı Eğirdir'in geleceği içindir..."

İlçe başkanlığı döneminde Eğirdir'e ve köylerimize yapılan yatırımları da anlatan Gök, "artık Eğirdir, köyleri ile bir bütün oldu, ayırmak mümkün değil. Eğirdir merkezi ile taşrayı ayrı düşünemeyiz. Biz bir aileyiz." diye konuştu.

Konuşmasında Projeleri ile ilgili bilgiler de veren Gök, şunları söyledi:

"İlçemizin doğalgaza ihtiyacı var. Bir an önce yapılmasını istiyoruz.

İçme suyu konusu siyasi bir şov haline geldi. Bugün Türkiye'nin en ücra köşesinde bile içme suyu parası alınıyor. Bunu bir kamu hizmeti olarak görmek lazım. Daha ucuz ve kaliteli içme suyu için bir gölet yapıp bu sorunu kökünden çözeceğiz.

Eğirdir'de TÜVTÜRK açılması için çaba içerisindeyiz.

Köprübaşı-Futbol sahası arasında "Millet bahçesi" projemiz var.

İlçemizi Adliye binasına kavuşturacağız.

Türkiye'de mantar üretiminde ikinci büyük bölge haline geldik. Şu an yılda 10 bin ton olan mantar üretim kapasitesini, 5 yıl içerisinde 50 bin tona çıkaracağız.

Mezarlık bölgesinden Akpınar'a teleferik projemiz var.

Küçükada ile Yeşilada arasında köprü projemiz var.

Pınarpazarı mahallesi ile İstasyon mahallesine sağlık hizmet merkezi açacağız..."

Daha sonra konuşan Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun ise "önemli bir süreçte hep birlikte yol alıyoruz. Sizlerin bu desteği olduktan sonra il merkezimizin, 12 ilçe ve 9 beldemizin tamamını artık bu dönemde Ak Parti iktidarı ile birleştireceğiz. Eğirdir'de bu dönem Veli kardeşimi yine aday olarak gösterdik. Ben eminim ki bu projeler, bu hizmetler Veli Gök ile gerçekleştirilecektir..." ifadelerini kullandı.

TBMM Başkan Vekili, Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ise konuşmalarında, Ak Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Veli Gök ve ekibi tarafından hazırlanan projelerin, Eğirdir için çok güzel ve yapılabilir projeler olduğunu ifade ederek bu projelerin tamamen arkasında olduğunu vurguladı.

Mahalle aralarına parke taşı döşenmesi ve yolların asfaltı için de girişimlerde bulunacaklarını dile getiren Ak Parti Milletvekili Bilgiç, Eğirdir'e doğalgaz gelmesinin elzem olduğunun altını çizdi. Veli Gök'ün bir proje adamı olduğunu, Eğirdir'e Ak belediyecilik geldiği takdirde, insanların düşündükleri ve bekledikleri tüm hizmetlerin gerçekleşeceğini ifade eden Bilgiç, Ak Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Veli Gök için destek istedi.

TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in konuşmalarından sonra toplantı; İl Genel Meclisi üye adaylarının ve Eğirdir Belediye Meclisi üye adaylarının tanıtımlarıyla sona erdi.

(AKIN)

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap