16:14:50 TÜRBEDEN PARA ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI 15:17:25 ADD, ÇOCUK BAYRAMINI KÖY OKULUNDA KUTLADI 14:49:38 MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EROL, KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE DEVRETTİ… 13:10:58 ÇOCUK BAYRAMI EĞİRDİR’DE BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI 12:24:48 Kaymakam Adem Çelik, Makam Koltuğunu Çocuklara Devretti 12:11:36 Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 11:09:12 Isparta TÜBİTAK Bölge Yarışmasına Ev Sahipliği Yapıyor 11:04:51 Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı 11:00:10 Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı 10:55:48 ITSO Heyeti Bilgilendirme Seminerine Katıldı 10:48:28 Vali Baruş, İl Genel Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi 10:43:58 Başkanlık Koltuğuna Küçük Ahmet Selim Oturdu 10:36:25 Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 17:52:01 Mehmet Demirel’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı 16:51:47 Isparta Valisi Aydın Baruş'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 16:15:43 Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı 16:12:25 Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 15:53:00 EMİNE ERDOĞAN BAKA SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ 14:31:16 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN… 12:26:37 Başkan Mustafa Özer’e Gelen Kutlama Çiçekleri Mahkum Ailelerine Bağışlandı

SP Başkan Adayı Hasan Kaya: "Bu seçimde baraj yok..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SP Başkan Adayı Hasan Kaya: "Bu seçimde baraj yok..."
Haberin Tarihi: 4.3.2019 15:39:01 - Okunma Sayısı:4053 defa okundu.

Saadet Partisi Eğirdir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaya, bu seçimde baraj olmadığının altını çizerek seçmene "bizim için değerlisiniz" mesajını verdi.

SP Başkan Adayı Hasan Kaya "Bu seçimde baraj yok..."

Saadet Partisi Eğirdir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaya, Gazetemize yaptığı açıklamada bu seçimde baraj olmadığının altını çizerek seçmene "bizim için değerlisiniz" mesajını verdi.

Kaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

            "Değerli Eğirdir’li hemşehrilerim;  bu seçimde baraj yok, hep söylenen bir laf vardır ya yerel seçimlerde adayın partisine bakılmaz, kendisine bakılır diye.

            Genel kanı şahsa oy verilmesine karşın, neden partilerin genel seçimlerde aldıkları oylara göre parti tasnifi yapılır ki, sonrasında da senin oy potansiyelin yok, deriz.

            Evet  bu yerel seçimde de, genel seçimlerde olduğu gibi, sizler bizim için değerlisiniz.

            Yani diğer partilerin baktığı gibi, sadece oyunuz değerli değil bizim için. Hatta yaşadığımız beldemiz de geçtiğimiz son seçimler sonrası bir selamı vermekten çekinenler, bırakın vaatlerini yerine getirmeyi, samimiyetten uzak halleriyle, vaatleri ile ilgili konuşmaktan sakınan duruş içindedirler.

            Biz adayın kişiliğine, sözlerinin güvenilirliğine, davranışlarındaki içtenliğe, samimiyetine,  halkla olan ilişkisine,  projelerine, projelerin Eğirdir’in  fiziki yapısına uygunluğuna ve uygulanabilirliğine, adayın dik duruşuna, hem yapacaklarında hem de yanında olanlarla kendisine oy veren halkının karşısında dik ve doğru olmasına, bakıyoruz… Bütün bunların hepsini üst, üste koyarsanız zaten kime oy vermeyeceğiniz ortaya çıkar.

            İşte bu yüzden biz oylarınıza talibiz.

            Partimizin anlayışı, Eğirdir dışı yönettiğimiz belediyelerdeki uygulamalarımız, Eğirdir’i geleceğe taşıma inancımız, ekibimizin örnek beraberliği, hiçbir zaman kaybetmediğimiz birlikteliğimiz ile, bizler daha açık yönetim ile, daha şeffaf yönetim ile, daha planlı ve programlı yönetim ile, daha hesap verebilir yönetim ile, daha dürüst yönetim ile, daha doğru olanı yapma, uygulama olarak, siz değerli Eğirdir’lilere bunu göstermek istiyoruz.

            Çünkü biz bir genel seçim yapmıyoruz; genel seçimlerde tercihlerimizi yaptık. Genel yönetimin uygulamaları ve bize etkileri ortadadır. Borcu olmayan yok, beklentisi olan yok, iyimserlik yok, yatırım yok, desteğimiz göstermelik olarak var, ‘’öldürme, süründür’’ anlayışı, dış güçlerden daha çok kendi kendimize yaptığımız, intikam stratejileri ile olan yönetim anlayışının sonuçları…

            Bu seçimlerde, biz  ilçemize yönetici seçiyoruz.

            Önceki dönemlerde yapılamayanları yapmak istiyoruz, 'önceki dönemlerin devamı, anlayışı olmak istemiyoruz' diyorsanız bize oy verin.

            Önceki dönem stratejileri olarak, kandırılmak, 'oyunuzu satın alırız... siz kimsiniz?' dedirtmek istemiyorsanız, bize oy verin.

            Çünkü biz Eğirdir’i yönetmek istiyoruz; Eğirdir’in varlıklarını istediklerimize vermek, istemediklerimize vermemek gibi uygulama içinde olamayız.

            Çünkü biz, yönetimin tüm fonksiyonlarıyla, işlevlerini yerine getiren yapısallığımızla, ekibimizle; keyfiyetin olmayacağı yönetim modelimizle, kendi kendimizi yönetmeye talibiz.

            Doğruları; yapılanların doğruluğu ve söylenen doğrular olarak ikiye ayırmak gerekirse; biz söylediği doğrularla, yaptığı doğruları bir arada yapabilen olacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, kimseyi kutupsallaştırmayacağız, kimseyi biz oy verenler ve vermeyenler olarak ayırmayacağız.

            Geçmişi aynasıdır kişinin, yapacaklarımızın teminatı yaptıklarımızdır.

            Biz, Eğirdir’i olumlu yönde değiştireceğiz, olumlu yönde değişimine katkı sağlayacakları destekleyeceğiz, Eğirdir’e değer katanları ve değer katacakları kıskanmayacağız, biz kendimizle barışık olduğumuz için, herkesin ortak faydalarda buluşacağını biliyoruz, bu yüzden ‘’kendisiyle barışık Eğirdir, Eğirdirli’’  olacağız.

            Bu anlayış ve düşüncelerle, seçim sürecinde Eğirdir’i yönetmeye talip, Belediye Başkan Adayı arkadaşlarıma, başarılar dilerim.

Tüm halkımızı, muhabbetle selamlıyorum."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap