Isparta Milletvekili Cesur Dinar’da Konuştu: “1 Nisan’da Düğünümüz Var”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Milletvekili Cesur Dinar’da Konuştu: “1 Nisan’da Düğünümüz Var”
Haberin Tarihi: 15.3.2019 13:13:54 - Okunma Sayısı:3686 defa okundu.

“İyi Başkan Adayları Göreve Gelirse İsraf Biter”

Isparta Milletvekili Cesur Dinar’da Konuştu:

 

“1 Nisan’da Düğünümüz Var”

“İyi Başkan Adayları Göreve Gelirse İsraf Biter”

“Bekayı Kaynat Kaynat Vatandaşın Karnı Doymuyor”

“Belediyeler İktidarın Gelişi Gibi Gidiş Kapısıdır”

 

 

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, AK Parti ve MHP’nin 31 Mart yerel seçimler öncesi gündeme getirdiği sözde “beka” sorununa sert tepki göstererek, “Bu sefer işleri çok zor. O yüzden boş tencerenin içine bekayı koydular. Ama tencere uzun süredir boş, bekayı kaynat kaynat vatandaşın karnını doyurmuyor” dedi.

1 NİSAN’DA DÜĞÜN VAR

Cesur, Isparta Belediye Başkan adayı Gökmen Gökmenoğlu ile birlikte İYİ Parti Dinar Belediye Başkan adayı Saffet Acar’ın seçim kampanyasına katıldı.

Dinar’da coşkulu bir kalabalığa hitap eden Cesur, 1 Nisan’da düğün yaşanacağını belirterek, “Belediyeler iktidarların gelişi olduğu gibi gidiş kapısıdır” diye konuştu. Isparta’da 25 bin Dinar’lının yaşadığını hatırlatan Cesur, İYİ Parti belediye başkan adaylarını destek isteyerek şu mesajları verdi:

“Saffet Acar başkanım yıllardır Dinar’da destan yazdı. Genel Başkanımız Meral Akşener Isparta’ya ve Dinar’a geldi bugün şenlik oldu. Isparta’yı toz duman ettik ve Belediye Başkan adayımız Gökmen Gökmenoğlu ile buraya geldik.

ISPARTA’DA 25 BİN DİNAR’LI VAR

Afyon ve Dinar’ın bizim için çok önemi var. Isparta’da 25 bin Dinar’lı vatandaşımız var. Isparta’da seçim kampanyamda dolaşırken her yerde Dinar’lı hemşehrilerimizle kucaklaştık. Isparta halkıyla beraber Dinar’lı hemşehrilerimiz elimizden tutarak beni Meclis’e taşıdı. Onlara minnettarız.

Türkiye’nin daha iyi, huzurlu olması ve eski güzel günlerine kavuşması için yola çıktık ve bugünlere geldik. Cesurlar hareketi diyoruz ya, cesurca sanki cepheye gider gibi göğsümüzü siper ederek çıktık yola.

Bugün İYİ Parti Türkiye’de iktidar alternatifidir ve umut olmuştur. 17 yıldır iktidarın tüm olanaklarına rağmen o gün ne varsa Türkiye’nin problemleri bugün hale devam etmiyor mu? Çok daha kötü olmadı mı birçok şey? Artık Türkiye’nin rahatlaması gerekiyor. Bu bir iktidar seçimi değil, 31 Mart’ta İktidarı seçmeyeceğiz. Belediye başkanlarını, meclis üyelerini ve muhtarları seçeceğiz. Bir beka tartışması koydular Türkiye’nin önüne. Afyon sevdalısı Cumhurbaşkanımız Demirel derdi ki; ‘tencerenin düşüremeyeceği hükümet yoktur’ Bugün belki iktidar değişimi yok ama belediyeler iktidarların geliş kapısıdır aynı zamanda da gidiş kapısıdır. Burada sorun yok. Saffet Başkan seçilecek o belli, burada da Saffet başkanı seçmeniz yetmiyor, rekor kırmanız gerekiyor. Size de bu yakışır!

Daha evvel Genel Başkanımız Meral Akşener yolladı bizi Afyon’a karış karış dolaştık buraları. Afyonluların sorunlarını dinledik. Halka gittik, STK’lara gittik birçok isim vardı ama herkesin istediği bir tane isim çıktı. O da  Mahmut Kocak, değerli belediye başkan adayımız müthiş bir destek var arkasında. Afyon’u alacağız Mahmut Koçak ile ve sizin desteğinizle! Koçak ve ilçe belediye başkan adaylarımıza destek istiyoruz

Ve Isparta’mıza gelelim. Sevgili Dinar’lılar akrabalarınız Isparta’da. Orta’da. Orada da bir yıldız aday çıkarttık. 10 yıldır Baro Başkanlığı yapan Gökmen Gökmenoğlu’na sizdendestek istiyoruz. Aldık gidiyoruz Isparta’yı, Afyon’u, Dinar’ı. Aslında budan sonra, Türkiye için neler yapacağız onları konuşmak lazım.

Boş tencerenin içine beka koydular. Ama tencere boş, bu sefer işleri çok zor, tencere uzun zamandır boş çünkü. 64 milyon insan açlık ve yoksulluk sınırında. Bu reva mı bu memlekete? Resmi rakamlarla 4 milyon işsizimiz var, gerçekte çok daha fazla. Enflasyon yüzde 20’lerde deniyor. Her gün Türkiye’de 38 esnaf ve işyeri kepenk kapatıyor. Bu memleket zengin kaynakların fakir bekçisi haline getirildi. Bu memleketin kalkınmasını istemiyorlar.

Milli gelirin yüzde 1’i köylü ve çiftçiye verilmeli kanuna göre! Ancak yüzde 1 değil, yüzde 0,40 verdiler. Niye vermiyorsunuz dedik hakkı olan paralarını? Geçen yıl Türkiye’nin milli geliri 851 milyar dolar buradan vermesi gereken 31 milyar. Ne kadar verildi? 12.8 milyar, nerede 19 milyar?

 

Ben söyleyeyim nerede olduğunu. İsraf ekonomisi ile bu millet fukaralığın altında ezdirilmiştir. Bunun için önce yerel seçimlerde dürüst insanların göreve devam etmesi, aday olanlarında göreve getirilmesi lazım.

2000 yılında terör kalmamıştı bu memlekette adeta terör sıfıra inmişti. Bugün Türkiye’nin çok önemli meselesi daha var. Her gün şehit cenazeleri kaldırılmaktan kurtarılması lazım.

Bunlara artık ‘yeter dur deme’ zamanı. Allah’tan korkmadan HDP ile işbirliği yapıyorsun dediğinde sorarız biz bunları! Yılbaşında Taksim Meydanı’nda neden Türk Bayrağı değil de Suriye bayrakları altında yeni yıla girildi diye? Andımızı da sorarız getirdik Meclis’e AK Parti ve HDP beraber reddetti MLP desteğiyle

Artık TBMM’deyiz. Sizler alıp götürdünüz bizi sesiniz olalım diye! Köprünün başı tutulmuştur, köprünün karşısına geçmek kalmıştır sizlerin desteğiyle karşıya geçilecek”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap