Milletvekili Gökgöz'den Veli Gök'e tam destek...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milletvekili Gökgöz'den Veli Gök'e tam destek...
Haberin Tarihi: 22.3.2019 12:11:04 - Okunma Sayısı:3524 defa okundu.

Milletvekili Gökgöz, Ak Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Veli Gök'ün her zaman destekçi olacaklarını söyledi

Milletvekili Gökgöz'den Veli Gök'e tam destek...

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere az bir süre kala siyasi partiler çalışmalarına devam ediyor.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Veli Gök'e destek olmak amacıyla geldiği Eğirdir'de esnaf ziyaretlerine katılan Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, akşam da Kervansaray Düğün Salonu'ndaki halk toplantısına katıldı. Burada bir konuşma yapan Milletvekili Gökgöz, Ak Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Veli Gök'ün her zaman destekçi olacaklarını belirterek özetle şunları söyledi;

"Ak Parti'nin batıdaki milletvekili sayısını artıran tek il olma şerefini bize bahşeden kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Şimdi geldi çattı yerel seçimler. Kaldı son 10 gün... Biz bugüne kadar milletimize hizmet etmekten başka bir şey düşünmedik. İşimiz hizmet, gücümüz hizmet. İnşallah 31 Mart'tan sonra bizler de milletvekili kardeşiniz olarak, arkadaşınız olarak Eğirdir Başkanı seçilecek arkadaşımız Veli Gök, il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi arkadaşlarımızla birlikte Eğirdir ve köylerinin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Durmak yok yola devam... Biz bugüne kadar hep hizmet siyaseti güttük, projelerimizle konuştuk, çalışmalarımız durmaksızın devam edecek.

Isparta doğalgaza kavuştu, şimdi sıra Eğirdir'e geldi. İnşallah doğalgazla alakalı çalışmaları başlatıyoruz.

Eğirdirimizin içme suyu problemi olduğunu yakinen bilen bir kardeşinizim. Sağlıklı, kaynak suyu kalitesindeki bir suyu da inşallah Eğirdirimize kazandırmayı hedefliyoruz. Hem ucuz ve hem de kaliteli suyu beraberce kazandıracağız.

Eğirdir Meslek Yüksek Okulunu 4 yıllık fakülteye çıkardık. Yaparsa Ak Parti yapar. Fakülteye yeni derslikleri de hep beraber kazandıracağız. Öğrencilerimizin ihtiyacı olan yurt ihtiyacını gidereceğiz.

TÜVTÜRK'ü buraya kazandırmak da bizlerin sizlere sözü olsun.

Belediyeyi siyaset aracı olarak kullanmayacağız.

Mantar üretimiyle istihdam yaratacağız. Hem para kazanacağız, hem istihdam sağlayacağız.

Biraz önce Veli başkanımın projelerini anlattığı videoyu izledik. Kendisinin en büyük yardımcısı olacağımızı buradan belirtmek istiyorum. Mütevaziliğimizi elden bırakmadan, atmasyon yapmayacağız, samimi olacağız, dürüst olacağız. Gayretimiz sürekli hizmet odaklı olacak." dedi.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap