İYİ Parti Eğirdir İl Genel Meclis Üyesi Adayı İrfan Çatal: "Hizmet etmek boynumuzun borcudur."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İYİ Parti Eğirdir İl Genel Meclis Üyesi Adayı İrfan Çatal: "Hizmet etmek boynumuzun borcudur."
Haberin Tarihi: 25.3.2019 14:29:19 - Okunma Sayısı:1999 defa okundu.

İYİ Parti Eğirdir İl Genel Meclis üyesi adayı İrfan Çatal, 31 Mart günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi'nin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

İYİ Parti Eğirdir İl Genel Meclis Üyesi Adayı İrfan Çatal: "Hizmet etmek boynumuzun borcudur."

İYİ Parti Eğirdir İl Genel Meclis üyesi adayı İrfan Çatal, Gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz sahibi Abdullah Sinan ile görüşen Çatal, 31 Mart günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi'nin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

Eğirdir'de İl Genel Meclisi Üyesi adayı olan İrfan Çatal, "İlçemize hizmet etmek için girdiğimiz bu kutsal yolda önceliğimiz vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda sıkıntılarımızı azaltmak adına bir takım çalışmalar gerçekleştiriyoruz.     
Eğirdir'li hemşerilerimiz bizleri seçtiği takdirde elimizi taşın altına sokmaya hazırız. Hep beraber ilçemizin sıkıntılarına eğilerek ilçemizi daha ileriye taşımanın sözü ile bu yola hayırlısı ile girdik” değerlendirmesinde bulundu.

Seçim çalışmaları dolayısıyla köylerimizi ziyaret ettiklerini belirten Çatal, Eğirdir Tepeli Köyünde doğduğunu, Tepeli Köyü Kalkınma Kooperatifi kurucu üyelerinden olduğunu, 1996-2008 tarihleri arasında Tepeli Köyü Kalkınma Kooperatifi Başkan Yardımcılığı, 1999-2010 tarihleri arasında Eğirdir Tarım Kredi Kooperatifi Başkanlığı, 2004-2014 tarihleri arasında Tepeli Köyü Muhtarlığı, 2010-2014 tarihleri arasında Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeliği, 2005-2016 tarihleri arasında Eğirdir Boğazova Sulama Birliği Encümen Üyeliği, 2016-2018 tarihleri arasında Eğirdir Boğazova Sulama Birliği Başkanlığı görevlerinde bulunduğunu belirterek "''Halkımız için her türlü hizmete hazırım. Her kes için mücadele edeceğim, hizmet etmek boynumuzun borcudur. Kendimize güveniyoruz ve cesaretliyiz" ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap