İYİ Parti Belediye Başkan adayı Ecz. Tuba Karaca: "KİMSENİN DEVAMI DEĞİLİM, OLMAYACAĞIM DA"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İYİ Parti Belediye Başkan adayı  Ecz. Tuba Karaca: "KİMSENİN  DEVAMI DEĞİLİM,  OLMAYACAĞIM DA"
Haberin Tarihi: 25.3.2019 18:45:26 - Okunma Sayısı:4833 defa okundu.

"DOĞAL GAZ, ŞARTLAR YERİNE GETİRİLDİĞİ TAKDİRDE KİM GELİRSE GELSİN İLÇEMİZE GELECEKTİR"

İyi Parti Eğirdir Belediye Başkan adayı Ecz. Tuba Karaca Kanal32 televizyonunda İsmail Altunbaş'ın hazırlayıp sunduğu Bire Bir seçim özel programına konuk oldu. Karaca, programda Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e teşekkür ederek, “kimse, kimsenin devamı değildir" dedi.
Karaca “Bu söylentiler aslında bizlere karşı olan bir grup tarafından söyleniyor, ben kimsenin devamı değilim ve öyle de olmayacak. Ömer beyin bana desteklerini vermesinden dolayı minnettarım. Siyasette uzun zaman çalışan bir insan olduğu için seveni ve sevmeyeni de var. Sayın Ömer Şengöl üzerinden bu propagandayı yürüten gruplara; kendileri seçilirse belediyeyi kim yönetecek diye sormak istiyorum. Bizler bu yola iyi bir hizmet anlayışı ile çıktık... Bizler bir devam olarak değil, yeni bir sayfa, iyi bir nakış, yeni bakış ile halkımızın karşısına çıktık” ifadelerini kullandı.
"DOĞAL GAZ, ŞARTLAR YERİNE GETİRİLDİĞİ TAKDİRDE KİM GELİRSE GELSİN İLÇEMİZE GELECEKTİR"
Karaca, programda yaptığı konuşmasında projelerinden bahsederek, Eğirdir'e doğalgazın gelmesi için siyasi iradeye gerek olmadığının altını çizerek, Doğalgaz'ın Eğirdir'e her halükarda geleceğini dile getirdi. Karaca, konuşmasında "Doğlagazın nimetlerini çok iyi bilen insanlardan bir tanesiyim. Doğalgaz projelerimiz arasında, ama siyasi propaganda olmasından yana değilim. Doğal gaz gelecekse ben seçildiğimde de gelecek. Birilerinin çıkıp ‘beni seçmezseniz doğalgaz Eğirdir'e gelmez’ gibi söylemlerde bulunmaları hoş değil, bu ifadeler Eğirdir halkına hem tehdit hem de hakarettir. Programa çıkmadan ve bu yola çıkmadan önce bir çok çalışma yaptık, araştırmalar yaptık. Doğalgaz çalışmalarında 5 aşama var, bu aşamaları gerçekleştiren ilçelere doğalgazın getirilmemesi için hiç bir neden yok ve bunun için siyasi bir iradeye de gerek yok. Siyasi bir irade ile karşılaşırsak zaten ben bunu hemşehrilerimizle paylaşırım... Halkımızın da en güzel cevabı vereceğini düşünüyorum. Halkın istekleri benim için çok önemli, Doğalgaz için ne gerekiyorsa yapacağımızın sözünü veriyorum.” dedi.
"SU FİYATLARI YÜKSEK, SEÇİLİNCE DÜŞÜRECEĞİZ,
GÜNEŞ PANELLERİ İLE ELEKTİRİK GİDERİNİ MİNİMUMA ÇEKECEĞİZ"
Programda Karaca; Eğirdir'de su fiyatlarının gerçekten yüksek olduğunu ve bunun da enerji giderlerinin fazla olmasından kaynaklandığını dile getirerek, “seçildiğimiz günden sonra su pompalarımıza ve elektriği çok çeken yerlerimize güneş enerji panellerini kurarak enerji giderini minimum seviye çekeceğiz ve bu da su fiyatlarının aşağıya düşmesine sebep olacak. Halkımıza temiz ve ucuz su içirme imkanını sağlayacağız. Eğirdir'de şu anda hanelerde akıllı sayaç kullananlara suyun tonu 5 TL, normal sayaçlarda ise 6 TL civarında. Bunu normal sayaçlarda 3,6 TL ve akıllı sayaçlarda 3 TL olacağının sözünü veriyorum" dedi.
"OTOPARK ÜCRETLERİNİ KALDIRACAĞIZ"
Karaca konuşmasında "Halkımızdan Otopark ücretlerinin yüksekliğinden, dışarıdan gelen insanlarımızın da otopark sıkıntılarından çokça bahsediliyor. Biz gelince, Eğirdir'de yarım kalan projeler var, bunları tamamlayacağız. Otopark ücretlerini kaldıracağımızın da sözünü veriyorum" ifadelerini kullandı.
"DÜKKAN KİRALARINDA İYİLEŞTİRMEYE MUTLAKA GİDİLECEK"
Karaca, Eğirdir Belediyesini ait dükkan kira bedelleri ile ilgili olarak da "Ben esnaflıktan gelen bir belediye başkan adayıyım ve kiraların insanları ne kadar zorladığını biliyorum bunun için seçildiğimiz günden sonra bu konuda da adil bir düzenleme getirmek istiyoruz" dedi.
"KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAK GİBİ BİR DERDİMİZ YOK"
İyi Parti Eğirdir Belediye Başkan adayı Ecz. Tuba Karaca işçiler üzerine sorulan bir soru üzerine "Biz hizmet için geliyoruz, kimseyi işten çıkarmak, ekmeği ile oynamak gibi bir durum yok. Herkes hayatını belediyeye bağlamış durumda, ben belediye ekiplerimize sadece şunları söyledim, bizimle beraber, çok çalışacaklarını ve ben onların arkasında bir duvar olacağımı, yüzlerini güldüreceğimi ve onların da eğirdir'in yüzünü güldüreceklerini söyledim" dedi.
"24 MAHALLEMİZE EŞİT HİZMET İÇİN GELİYORUZ"
İyi Parti Eğirdir Belediye Başkan adayı Ecz. Tuba Karaca seçmenlerine çağrıda bulunarak “24 Mahallemize de eşit hizmet için yola çıktık" dedi. Karaca konuşmasında "Eğirdirli hemşehrilerim sandığa giderken iyi olsunlar.
Hayaliniz gerçeğe yakınsa yaparsınız. Bizim hayallerimiz gerçeğe yakın, güçlü ekibimizle inşallah hizmet için göreve geleceğiz. Ayağı yere basan projelerimiz var. Eğirdirimizin misafir odalarından bir tanesi olan Pınar pazarından başlayarak 24 mahallemize eşit olarak hizmet edeceğimin buradan sözünü veriyorum. Seçildiğimiz gün rozetimizi çıkarıp, kapımızın herkese açık olduğunu, halkla birlikte bir belediyenin nasıl yönetilebileceğini herkese göstermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Programda son olarak projelerinden bahseden İyi Parti Belediye Başkan Adayı Tuba Karaca "Eğirdir'in güzelliğine güzellik katan projelerle, nerede yapılacağını açıkça göstererek halkımızın karşısında çıktık. Bu projelerimiz birçoğu belediyemizin öz kaynakları ile yapılabilecek projelerdir. 5 Yıllık görev sürecimizde bu projeleri Allah’ın izniyle Eğirdirimize kazandıracağız. Bu projelerin yapımında emeği geçen mimar arkadaşlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum " dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap