Saadet Partisi Adayı Hasan Kaya: "Eğirdir'in sorunlarını biliyoruz, Eğirdir bizi biliyor..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Saadet Partisi Adayı Hasan Kaya: "Eğirdir'in sorunlarını biliyoruz, Eğirdir bizi biliyor..."
Haberin Tarihi: 26.3.2019 13:26:43 - Okunma Sayısı:5034 defa okundu.

SP İl Başkanı Gencay: "Biz Türkiye'de, hiçbir ittifak yapmadan, 1389 yerde seçime giren tek partiyiz. Isparta'da da 22 yerde seçime giriyoruz."

Saadet Partisi Adayı Hasan Kaya: "Eğirdir'in sorunlarını biliyoruz, Eğirdir bizi biliyor..."

                31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden Eğirdir Belediye Başkan Adayı olan Hasan Kaya, Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gencay ve Başkan Yardımcısı Ali Soyçiçek ile birlikte bugün gazetemizi ziyaret. etti.

                Ziyaretleri sırasında gazetemize açıklamalarda bulunan Isparta İl Başkanı Cevat Gencay "bu sefer çok farklı bir seçime giriyoruz. İktidar Partisi sorunları gündeme getirmek yerine ilgisiz konuları gündeme getiriyor. Beka sorunu diyorlar... Oysa anketlere baktığımızda en büyük sorun ekonomik sıkıntı... Bunu işsizlik ve Suriyeliler sorunu takip ediyor. Biz Türkiye'de, hiçbir ittifak yapmadan, 1389 yerde seçime giren tek partiyiz. Isparta'da da 22 yerde seçime giriyoruz. Ne yazık ki milletin sorunlarını konuşmayanlar şimdi Saadet Partisi'ni ittifak yapmakla suçluyorlar. Şanlıurfa, Adıyaman gibi güçlü olduğumuz illerde bazı partiler adaylarını çektiler ve anlaşma olmadan Saadet Partisi'ni destekleyecekler. 1994 yılını hatırlayın... Doğu ve Güneydoğu Refah Partili idi. Daha sonra tamamı Ak Partili oldu. Yanlış politikalar neticesinde orayı HDP'ye kaptırdılar. Biz tekrar Doğu ve Güneydoğu bölgemizi Saadet Partisi'ne kazandırıp HDP'yi sileceğiz." dedi.

                Saadet Partisi Eğirdir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaya ise gazetemizi ziyaretlerinde özetle şunları söyledi: "Eğirdir'in yetiştirdiği bir kişi olarak Eğirdir'in sorunlarına vakıfız. Eğirdir bizi biliyor, biz Eğirdir'i biliyoruz. Eğirdir halkına güveniyoruz. Eğirdir halkı da bize güvensin. Milli Görüş Belediyeciliği ile Eğirdir'e gerçekten kalıcı hizmetler getirelim. 'Hükümetten yana olalım, destek gelsin' diyorlar. Artık kuyuda su bitti. Eğirdir'i yönetecek kişinin ticaret erbabı olması gerekiyor. Adaylar içerisinde tek ticaret erbabı olan benim. Halkımızın desteklerini bekliyorum."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap