Gök ve ekibinden AK Parti İl Başkanı Osman Zabun'a teşekkür ziyareti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gök ve ekibinden AK Parti İl Başkanı Osman Zabun'a teşekkür ziyareti
Haberin Tarihi: 18.4.2019 16:25:03 - Okunma Sayısı:1169 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Meclis üyelerinden AK Parti İl Başkanı Osman Zabun'a teşekkür ziyareti.                                                               

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Meclis üyelerinden AK Parti İl Başkanı Osman Zabun'a teşekkür ziyareti.                                                               

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Osman Zabun ile görüştü. 

Teşekkür ziyareti olarak belirtilen ziyarette, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden yüzde 52 ile çıkan  AK Parti Eğirdir İlçe Teşkilatı ile Belediye Başkanı Veli Gök'ü, İl Genel Meclisi Üyelerini ve Belediye Meclisi Üyelerini tebrik eden İl Başkanı Osman Zabun, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Seçim sürecinde en çok yorulan isimlerden birisi olan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun'a teşekkür ziyareti gerçekleştiren Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Meclis6 üyeleri, Eğirdir Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclisinde Eğirdir'de 3 de 3 meclis üyeliği, 11 olan Belediye Meclisinde 9-2 kazanmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirttiler. Seçim sürecinde desteklerini esirgemen İl Başkanı Osman Zabun'un şahsında tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, "halkımız bize büyük bir sorumluluk yükledi. Bu sorumluluğun hakkını hep birlikte çalışarak en güzel şekilde vereceğiz. Bize inanıp güvenip bu göreve layık gören halkımızı mahcup etmeyeceğiz.  Görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz." dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap