Makam Çocuklara Emanet

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Makam Çocuklara Emanet
Haberin Tarihi: 24.4.2019 16:07:21 - Okunma Sayısı:2682 defa okundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kaymakam Abdullah AKDAŞ, koltuğunu minik öğrencilere devretti. 

Makam Çocuklara Emanet

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kaymakam Abdullah AKDAŞ, koltuğunu minik öğrencilere devretti. 

Kaymakam Abdullah AKDAŞ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerinden Ecrin ALTINDAL ve Raşit DURDU’yu, öğretmenleri Elif DİNÇ ve Hüseyin GÜNAY ile birlikte makamında kabul etti.


Kaymakam AKDAŞ’a çini işlemeli tabak hediye eden öğrenciler, kendisinden meslek hakkında bilgi aldılar.


Minik öğrencilere daha sonra koltuğunu devreden Kaymakam AKDAŞ, öğrencilerin gözünden ilçe hakkında sorun teşkil eden konuların çözümü noktasında talimat vermelerini istedi.


Minik öğrenciler okçuluk kursu açılması, yeni yapılan hastane binasının durumu, trafik düzenlemesi, köpek barınağı gibi konularda ilgili birimlerle görüşme sağlayarak talimatta bulundular.


Daha sonra öğrencilerimizin kendisine yönelttiği soruları yanıtlayan Kaymakam AKDAŞ, çocukken hayalindeki mesleğiniz neydi sorusunu tır şoförü olmak diye yanıtladı. Öğrencilerin bir daha seçim şansınız olsa tekrar aynı mesleği mi seçerdiniz sorusunu evet diye yanıtlayan Kaymakam AKDAŞ, Kaymakam olabilmek için öğrencilerin izlemesi gereken yolları anlattı.


Öğrencilerin sorularının ardından kendilerine öğütlerde bulunan Kaymakam AKDAŞ, öğrencilerden Vatanımıza karşı olan heyecanlarının kaybolmamasını dileyerek; hayallerinin gerçekleştirmek için çok çalışmaları gerektiğini, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyet sayesinde doktor, kaymakam, hakim-savcı, hatta cumhurbaşkanı olabileceklerini söyledi. Öğrencilerden önce iyi birer insan, duyarlı bir birey ve yalana sığınmayan bilgili birer insan olmalarını isteyen Kaymakam AKDAŞ, istedikleri zaman kendisini ziyarete gelebileceklerini söyledi.


Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın öğrencilere hediyelerini sunmasının ardından görüşme sonlandı.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap