16:14:50 TÜRBEDEN PARA ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI 15:17:25 ADD, ÇOCUK BAYRAMINI KÖY OKULUNDA KUTLADI 14:49:38 MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EROL, KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE DEVRETTİ… 13:10:58 ÇOCUK BAYRAMI EĞİRDİR’DE BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI 12:24:48 Kaymakam Adem Çelik, Makam Koltuğunu Çocuklara Devretti 12:11:36 Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 11:09:12 Isparta TÜBİTAK Bölge Yarışmasına Ev Sahipliği Yapıyor 11:04:51 Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı 11:00:10 Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı 10:55:48 ITSO Heyeti Bilgilendirme Seminerine Katıldı 10:48:28 Vali Baruş, İl Genel Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi 10:43:58 Başkanlık Koltuğuna Küçük Ahmet Selim Oturdu 10:36:25 Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 17:52:01 Mehmet Demirel’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı 16:51:47 Isparta Valisi Aydın Baruş'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 16:15:43 Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı 16:12:25 Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 15:53:00 EMİNE ERDOĞAN BAKA SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ 14:31:16 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN… 12:26:37 Başkan Mustafa Özer’e Gelen Kutlama Çiçekleri Mahkum Ailelerine Bağışlandı

Yapı denetim firmalarından Başkan Başdeğirmen’e tam destek mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yapı denetim firmalarından Başkan Başdeğirmen’e tam destek mesajı
Haberin Tarihi: 9.5.2019 17:42:35 - Okunma Sayısı:2792 defa okundu.

Isparta’da bulunan yapı denetim firmalarının temsilcileri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yapı denetim firmalarından Başkan Başdeğirmen’e tam destek mesajı

Isparta’da bulunan yapı denetim firmalarının temsilcileri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Başdeğirmen, Belediyeciliğin en önemli birimlerinden birisinin imar, imarın da en önemli biriminin yapı denetim olduğuna vurgu yaparken, her zaman işbirliği, güç birliğine hazır olduklarını söyledi.

Yapı denetim firması temsilcilerinden Mehmet İzci, Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığa seçilmesinden dolayı memnun olduklarını söylerken, “Seçim sürecinde imarla ilgili yapmış olduğunuz açıklamalar bizlerde heyecan yarattı. Beraberce, elbirliği içerisinde çalışacağımıza inanıyoruz” dedi.

Isparta’ya vereceği katkılardan dolayı, Başkan Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden firma temsilcilerinden İbrahim Göçer de, “Yıllarca özlemle beklediğimiz istişare ortamını bugün itibariyle bize sağladığınız için teşekkür ediyoruz. Isparta’mızda inşaat sektörü açısından karşılıklı üzerimize düşen görevleri elbirliği ile daha iyi yerlere getireceğimize inanıyoruz. Bu konuda her zaman yanınızda ve destekçiniziz” şeklinde konuştu.

Yapı denetim firmalarının öneminden bahseden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, “Belediyeciliğin en önemli birimlerinden birisi imar, imarın da en önemli birimi yapı denetimdir.  Yapı denetim firmaları olarak, bizlerin daha sağlam, nitelikli ve güvenli binalarda yaşaması için büyük mücadeleler veriyorsunuz. Sizlerin yapmış olduğu çalışmalar olumsuzlukları önlemek. Depremde binalarımızın çok daha dayanıklı olabilmesi bizler için önemli. Belediye işbirliği içerisinde bu konulara çok önem veriyorsunuz” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yeni bir çalışma içerisinde olduğunu ve şu anda yapılar için ruhsat verilmesinde sorunlar olduğuna değinen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yönetmeliklerde yapılacak yeni değişikliklerle, yürütmeyi durdurma kararıyla projelerin çıkmadığını aktardı. Başdeğirmen, “Bunların çıkmama sebebi imar çalışmalarındaki ve bakanlığın bina yapımındaki yeni çalışmalarıdır. Bunların hepsi insanlarımızın daha güvenli şekilde evlerinde oturabilmelerini sağlayan çalışmalardır. Bunlar geçiş zamanıdır. Yeni yönetmelikle çok daha güvenli, rahat şekilde yaşayacak binaların imalatı mümkün olacaktır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın kararı bizim için çok önemli. Bizler için yapılan çalışmalar. Bakanlığımız çok kısa süre içerisinde bunu sonuçlandıracak, bizde projelerimizi onaylayacağız ve sizlerle çok daha güzel işler yapacağız.

Birlik, beraberlik, istişare içerisinde projelerde hiçbir kişinin şahsi menfaatini gözetmeden, toplum menfaati dahilinde bu çalışmaları yapmak istiyoruz. En geç bir ay içerisinde projeleri sizlere vermek istiyoruz. Bu bizim için çok önemli. Bize gelen sorunlardan en önemlisi projelerin belediye imar müdürlüğü tarafından çok geç geri dönmesiydi. Vatandaşlarımız bundan çok muzdaripti. 8-10 ay gibi süre ile projelerin çıkmaması hem sizlerin iş yapmasını engelliyor, hem de esnafın bu inşaatlara malzeme satıp, işçilik, istihdam ve şehrimize vergi anlamında geri dönmesini geciktiriyordu. Bizler bu sıkıntıları yaşatmadan bir ay içerisinde projelerinizi bitirmek için çalışacağız. Projelerin belediyemize verildikten sonraki takipleri mesajla sizlere ulaşacak. Göreve gelmemizin üzerinden bir ay geçmesine karşın bu sistemimiz başladı. Projeler için sizlere mesajla ulaşıyoruz, projeyi takip anlamında size kolaylık sağlıyoruz. Birlik beraberlik içerisinde hep beraber kanunun gerektirdiği şekilde, imarda hiçbir zaman taviz olmaması gerektiği inancıyla çalışacağız. İşbirliğine, güç birliğine her zaman hazırız” şeklinde konuştu.  

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap