TÜRKİYE TARİHİNDE BİR İLK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TÜRKİYE TARİHİNDE BİR İLK
Haberin Tarihi: 24.4.2014 09:49:00 - Okunma Sayısı:1521 defa okundu.

Isparta'nın gururu Sema Çalışkan Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilki gerçekleştirdi ve kendi grubunda OLİMPİYATLARA katılmaya hak kazandı.

TÜRKİYE TARİHİNDE BİR İLK

 

Isparta'nın gururu Sema Çalışkan Türkiye Cumhuriyeti  tarihinde bir ilki gerçekleştirdi ve kendi grubunda  OLİMPİYATLARA katılmaya hak kazandı.

 

            Bulgaristan'da düzenlenen Dünya Boks Şampiyonasında Sema ÇALIŞKAN tarih yazdı. Ispartalı Milli Boksör Sema Çalışkan, Fransız rakibini 2-1 yenerek söz verdiği gibi Olimpiyat vizesini aldı.

            Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yapılan ve aynı zamanda Gençlik Olimpiyatları vize müsabakası olan Genç Bayanlar Dünya Şampiyonasında olimpiyat vizesi alan 3 Türk kızından biri olan Sema Çalışkan elde ettiği bu tarihi başarıda emeği geçen başta antrenörü Melihşah SARICA'ya, sponsoru IYAŞ’a ve Gençlik Hİzmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkürlerini iletti.

            Çin'de yapılacak Olimpiyat oyunlarında mücadele etme hakkı elde eden Sema ÇALIŞKAN'ı ilk tebrik edenler arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK vardı. İl Müdürü Murat GEVREK ' Şahsım ve tüm spor severler adına Sema ÇALIŞKAN ve antrenörü Melikşah SARICA'ya canı gönülden kutlarım' dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap