ITSO'dan ATSO'ya ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ITSO'dan ATSO'ya ziyaret
Haberin Tarihi: 30.4.2014 17:31:00 - Okunma Sayısı:2395 defa okundu.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya ile birlikte Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak'ı ziyaret etti.

ITSO’dan ATSO’ya ziyaret

 

            Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya ile birlikte Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak’ı ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kerim Çavuşoğlu hazır bulundu.

            Isparta’nın sorunlarının da konuşulduğu toplantıda,  ITSO Başkanı Başdeğirmen, TÜRSAB Başkanı Çavuşoğlu ve ATSO Başkanı Budak’dan Isparta turizmine destek vermelerini istedi. Isparta’nın kültürel miraslarının ve önemli alanlarının büyük potansiyel barındırdığını ancak çok az turist çektiğini belirten Başdeğirmen, Isparta’nın turizmden pay alması gerektiğini ve bunun için turizmcilerle bölge potansiyelini ortaya çıkaracak bir toplantı yapmak istediklerini dile getirdi.

            Kış turizminde iç bölgelerin başta Davraz olmak önemli turizm cazibe destinasyonları barındırdığına da vurgu yapan ATSO Başkanı Budak, “Kayseri’de Erciyes Dağı üzerine muazzam bir kayak tesisi yapılmış. Bu tesis Davraz için de model olarak seçilebilir. Böylelikle Antalya’ya kışın mevsiminde hatta ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinin bir bölümünde gelen yabancı konuklara da farklı bir alternatif sunarak Isparta’ya yönlendirmiş olur.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap