IPARD II 6. Çağrı İlanı Tanıtım Toplantısı Eğirdir'de Gerçekleştirildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,IPARD II 6. Çağrı İlanı Tanıtım Toplantısı Eğirdir'de Gerçekleştirildi
Haberin Tarihi: 12.6.2019 17:23:34 - Okunma Sayısı:3564 defa okundu.

IPARD II 6. Çağrı İlanı

IPARD II 6. ÇAĞRI İLANI TANITIM TOPLANTISI EĞİRDİR'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TKDK Isparta İl Koordinatörlüğü tarafından IPARD II 6. Çağrı İlanı tanıtım toplantısı 12 Haziran 2019 Çarşamba günü Eğirdir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti.
Toplantıya Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, Eğirdir Tarım ve Orman İlçe Müdür V. Süleyman CAN, TKDK İl Koordinatörü Prof. Dr. Süleyman GÜLCÜ, Proje Yönetim Birim Amiri Cihan ŞAHARSLAN, Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat YALKIN, Eğirdir Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf ÖNGÜN, Eğirdir Şoförler Odası Başkanı Ahmet TAKIR, çok sayıda çiftçi ve işadamı katıldı.
İl Koordinatörü Prof. Dr. Süleyman GÜLCÜ katılımcılara teşekkür ederek sözü TKDK Uzmanı Ayşegül KARCI'ya bıraktı.

TKDK Uzmanı Ayşegül KARCI, Başvurular nereye ve nasıl yapılır?, Genel Hususlar, Çiftlik Faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve iş geliştirme yatırımları kapsamında desteklenen sektörler nelerdir?, IPARD Programı sıralama Kriterleri neden önemlidir? konularında bilgi verirken, katılımcıların merak ettiği soruları da cevaplandırdı.

Başvuru sahipleri, 444 85 35 numaralı telefondan veya www.tkdk.gov.tr adresinden ayrıntılı bilgi alabilecekler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap