Sosyal Güvenlik Haftası Kutlamaları Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Sosyal Güvenlik Haftası Kutlamaları Başladı
Haberin Tarihi: 14.5.2014 09:30:00 - Okunma Sayısı:2655 defa okundu.

Bu yıl 7.si düzenlenen Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları İl Müdürü Mehmet BAYRAM ve beraberindeki heyetin Vilayet önündeki Atatürk anıtına çelenk koyması ve toplu olarak İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile başladı.

Sosyal Güvenlik Haftası Kutlamaları Başladı

 

            Bu yıl 7.si düzenlenen Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları İl Müdürü Mehmet BAYRAM ve beraberindeki heyetin Vilayet önündeki Atatürk anıtına çelenk koyması ve toplu olarak İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı.

            Daha sonra SGK İl Müdürü Mehmet bayram ve kutlama komitesinden bir grup, Isparta Valisi Vahdettin ÖZKAN’ı makamında ziyaret etti ve ÖZKAN’a günün anısına plaket takdim edildi.

            Protokol ziyaretleri , Isparta Belediye Başkan Vekili Aydın ŞANLITÜRK, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay İsmail CÖMERT ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Esat DULKADİROĞLU’na heyetler halinde yapılan ziyaretlerle devam etti.

            Biz de Akın Gazetesi olarak, başarılı çalışmalarını yakın takip ettiğimiz Isparta SGK İl Müdürü Mehmet BAYRAM başta olmak üzere tüm çalışanlarının Sosyal Güvenlik Haftasını kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap