ISPARTA'NIN GURURU OLDULAR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISPARTA'NIN GURURU OLDULAR
Haberin Tarihi: 14.5.2014 09:32:00 - Okunma Sayısı:2386 defa okundu.

7-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo'da düzenlenen ve iklimlendirme sektörünün önde gelen üreticilerini buluşturan ISK-SODEX Fuarı'na Isparta'dan 4 firma katıldı.

ISPARTA’NIN GURURU OLDULAR

 

-          7–10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR  Expo’da  düzenlenen  ve  iklimlendirme  sektörünün  önde  gelen  üreticilerini  buluşturan  ISK–SODEX Fuarı’na Isparta’dan 4 firma katıldı.

            Yurt içi ve dışından 1150 firmanın stand açtığı yapı fuarına ısıtma ve soğutma alanında Isparta'dan 3, yapı alanında da bir firma katıldı. Kazan ve imalatı sektöründe Isparta'nın gururu olan ve 45 ülkeye ihracat gerçekleştiren ÜNMAK, CNR'daki ısıtma-soğutma bölümünde stant açtı.  ÜNMAK'ın yanı sıra aynı sektörde faaliyet gösteren ve Isparta’nın önemli firmaları arasında yer alan  Emtaş ve Yıldız Termo Mekanik'de bu fuarda boy gösterdi.

            Turkal İnşaat da Decortech markasıyla yapı fuarına katıldı.Isparta Ticaret ve Sanayi Odası da ulusalararası fuarda boy gösteren Ispartalı firmaların sahip ve temsilcilerini yalnız bırakmadı.

            ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Başkan Yardımcıları Metin Çelik, Salih Sarıkaya, Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri ile komite üyeleri fuara katılan Ispartalı firmaları ziyaret ederek tebrik ettiler. ITSO Başkanı Başdeğirmen, uluslararası fuarlarda Ispartalı firmaları görmekten gurur duyduklarını söyledi.İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde Isparta’dan 4 firma boy gösterdi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap