12:24:48 Kaymakam Adem Çelik, Makam Koltuğunu Çocuklara Devretti 12:11:36 Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 11:09:12 Isparta TÜBİTAK Bölge Yarışmasına Ev Sahipliği Yapıyor 11:04:51 Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı 11:00:10 Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı 10:55:48 ITSO Heyeti Bilgilendirme Seminerine Katıldı 10:48:28 Vali Baruş, İl Genel Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi 10:43:58 Başkanlık Koltuğuna Küçük Ahmet Selim Oturdu 10:36:25 Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 17:52:01 Mehmet Demirel’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı 16:51:47 Isparta Valisi Aydın Baruş'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 16:15:43 Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı 16:12:25 Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 15:53:00 EMİNE ERDOĞAN BAKA SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ 14:31:16 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN… 12:26:37 Başkan Mustafa Özer’e Gelen Kutlama Çiçekleri Mahkum Ailelerine Bağışlandı 12:04:01 Mahmatlar Köyünde Yağmur Duası Yapıldı 11:48:09 Karacaahmet Cemevinde Âşık Daimi Anması 15:48:38 ADD'den Başkan Mustafa Özer’e Tebrik Ziyareti 14:55:28 Eğirdir Gölü Özel Hükümleri Revizyonu Kapsamında Halkın Katılımı Toplantısı Düzenlendi

23 Nisan'ı Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,23 Nisan'ı Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi
Haberin Tarihi: 3.5.2013 11:10:00 - Okunma Sayısı:1548 defa okundu.

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesinin organizeleriyle ilçemizde yapılan muhteşem şenliklerin ardından dün Nafiz Yürekli Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

23 Nisan’ı Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

 

            23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 93’ncü yıldönümü dolayısıyla 7 ülkeden toplam 300 öğrencinin katılımıyla ilçemizde 21-25 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenen “Uluslararası Çocuk Festivali, Uluslararası Müzisyenler Şenliği ve Uluslararası Uçurma Şenliği’nin değerlendirme toplantısı yapıldı.                      

            Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesinin organizeleriyle ilçemizde yapılan muhteşem şenliklerin ardından dün Nafiz Yürekli Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

            Şenlikler kapsamında görev alan kişilerle bir araya gelinerek önümüzdeki yıl nasıl daha iyi bir organizasyon yapabiliriz, eksikliklerimiz neler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

            Toplantıda ilk önce protokol konuşmaları yapıldı. Öncelikle söz alan Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak: “Eğirdir’de çok güzel bir festival düzenledik. Eğirdir tarihinde ilk defa çocuk festivali düzenlendi. Eğirdir adına güzel bir program oldu. 4 günlük şenlikler kapsamında herkes görevini başarılı bir şekilde tamamladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

            Dünya çocuklarının ilçemize gelerek Eğirdir’de Festival düzenlenmesinin çok güzel olduğunu dile getiren Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral konuşmalarını şöyle sürdürdü: “23 Nisan Milli Hakimiyet ve Çocuk Bayramının ilçemizde kutlanması çok güzeldi. İllerde dahi yapılamayan belki ilçelerin bazılarında nadiren yapılan veya yapılamayan bu şenliğin Eğirdir’de yapılması gerçekten çok güzel bir şey. Bu yıl hem yurt dışından, hem de kendi memleketimizin çocuklarının katılımıyla dolu dolu bir şenlik yaptık. Eğirdirimiz bundan çok kazançlı çıkmıştır. Şenliğimize yediden yetmişe herkes katıldı. Gönül isterdi ki Isparta’dan da buraya insanlar akın akın gelseydi. Bizler temelini attık. Başlangıç olarak 7 ülkeden 300 öğrenciyi Eğirdirimizde ağırladık. Eğirdir bir zoru başarmıştır. Dünya çocuklarının ilçemizdeki çocuklarla, velilerle, halkla iç içe olmasını sağladık. Bu Türkiye’mizin hızlı bir şekilde gelişmesinin işaretidir. Bu festivali ev sahibi olarak maddi manevi yapabildiysek mutlu olmalıyız. Bir temel atıldı. Bundan sonraki yıllarda daha güzel temeller atılarak daha iyi organizasyonlar yaparak bu festivalimizi devam ettireceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

            Son olarak konuşan Kaymakam Yalçın Yılmaz ise: “Eğirdir’de yaptığımız şenlik çok büyük bir yankı uyandırdı. Geri dönüşlerimiz sağlandı. Doğru yol üzerinde ilerlediğimiz anlaşılıyor. Bu şenlik başka bir yerde yapılsaydı bence bu kadar güzel olmazdı. Şenlikler kapsamında hava durumu da çok güzeldi. Ailelerin de şenliklere katılması ayrı bir güzeldi. Özellikle uçurtma şenliği... Tanıtım konusunda biraz eksikliklerimiz oldu. Bundan sonra ne eksikliklerimiz var, başka neler yapabiliriz… bunları düşünerek daha iyi adımlar atabiliriz. Festivalimizi Gelecek sene daha kapsamlı yapabiliriz. Bu festivalin gelişerek devam etmesini ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

            Protokol konuşmalarının ardından toplantı fikir alışverişi ile son buldu.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap