İGSİAD İftar Programı Düzenledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İGSİAD İftar Programı Düzenledi
Haberin Tarihi: 2.7.2014 09:27:00 - Okunma Sayısı:2396 defa okundu.

Isparta Girişimci Sanayici İş Adamları Derneği (IGSİAD) geleneksel iftar programı düzenlendi.

İGSİAD İftar Programı Düzenledi

 

            Isparta Girişimci Sanayici İş Adamları Derneği (IGSİAD) geleneksel iftar programı düzenlendi. Programa ailesiyle birlikte katılan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a, şehre bugüne kadar kazandırdığı değerli hizmetlerden dolayı, IGSİAD Başkanı Alper Bayhan tarafından plaket takdim edildi.

            Teras Park altındaki açık alanda verilen iftar yemeğinde konuşan IGSİAD Başkanı Alper Bayhan, Başkan Günaydın’ın Isparta siyasi hayatında bir rekora imza attığını ve üçüncü dönem belediye başkanlığını yaptığını hatırlattı. Bayhan, “Sayın Başkanımız önemli hizmetlere imza attı. Kendisine bugüne kadar şehrimize kazandırdığı yatırımlardan ve gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

            IGSİAD tarafından böylesine önemli bir plaketin verilmesinin kendisini sevindirdiğini ve aynı zamanda da duygulandırdığını dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bu plaket bize çalışma sevinci veriyor” dedi. Isparta halkının kendisine 3. dönem  belediye başkanlığı görevini vererek hizmet yetkisini tevdi ettiğini aktaran Günaydın, “Hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Üst üste seçilen başkanların hizmet performansları zayıflar deniyor, ancak biz hizmetlerimizi kesmeyeceğimizi ve şehrimize, halkımıza hizmete devam edeceğimizi beyan ediyoruz. Bugün aldığımız plaket bizlere bir kez daha hizmet şevkimizi artırmıştır. Bu plaketten dolayı şahsınızda IGSİAD ailesine teşekkür ederim” görüşlerinde bulundu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap