KIZILDAĞ MİLLİ PARKI YAZ AYLARINDA BİR BAŞKA GÜZEL...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KIZILDAĞ MİLLİ PARKI YAZ AYLARINDA BİR BAŞKA GÜZEL...
Haberin Tarihi: 21.7.2014 10:12:00 - Okunma Sayısı:7002 defa okundu.

Şarkikaraağaç Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihale sonucu işletmesi alınarak tepeden tırnağa bakım ve onarım çalışmaları yapılan Türkiye'nin en önemli milli parklarından Kızıldağ Milli Parkı, içinde bulunduğumuz yaz mevsiminde de doğanın insanlara sunduğu güzelliklerin görsel şöleninin adeta bir simgesi haline geldi.

KIZILDAĞ MİLLİ PARKI YAZ AYLARINDA BİR BAŞKA GÜZEL…

 

            Şarkikaraağaç Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihale sonucu işletmesi alınarak tepeden tırnağa bakım ve onarım çalışmaları yapılan Türkiye’nin en önemli milli parklarından Kızıldağ Milli Parkı, içinde bulunduğumuz yaz mevsiminde de doğanın insanlara sunduğu güzelliklerin görsel şöleninin adeta bir simgesi haline geldi.

            Şarkikaraağaç Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihale sonucu işletmesi alınan ve yaklaşık 8 aydır Şarkikaraağaç Kaymakamı Abdullah AKDAŞ’ın yakın takibi ile adeta tepeden tırnağa bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen Türkiye’nin en önemli milli parklarından Kızıldağ Milli Parkı yaz mevsiminde doğanın insanlara  sunduğu güzelliklerin görsel şöleninin adeta bir simgesi haline geldi. Bol oksijenli havası, yeşilin her tonunun yeraldığı renk cümbüşü ve kuş sesleri ile birlikte tamamıyla şehir yaşantısından bunalan insanların İlçe Merkezine 6 kilometre uzaklıkta bulunan bu alanda kısa bir sürede doğa ile baş başa kalabileceği imkanı sunan parkın içerisinde tüm ihtiyaçlar düşünülerek hizmete sunulmuş oldu.
 

            Kızıldağ Milli Parkı konaklamak isteyenler için bungalov tipi evler, çadır kurma yerleri gibi imkanları sunarken günübirlik mesirelik için de değişik dinlenme ve piknik imkanları sunmakta. Bol oksijeni ile acıktıran alanda ister mevcut lokantasında birbirinden lezzetli yöreye özgü pideler, ızgara çeşitleri yiyip, çayınızı yudumlarken, isterseniz nostaljik kıl çadırda gözleme, ayran yiyerek keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

            Şarkikaraağaç ilçesi ve bölge turizmi açısından önemli bir potansiyel olarak görülen Kızıldağ Milli Parkı’nın son yapılan çalışmalarla İlçeye önemli katma değerler sağlaması bekleniyor.
 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap