BUNLARIN ALLAH'I YOK!..

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BUNLARIN ALLAH'I YOK!..
Haberin Tarihi: 24.7.2014 10:45:00 - Okunma Sayısı:1301 defa okundu.

BUNLARIN ALLAH’I YOK!..

 

            Kimden söz ediyoruz? İsraillilerden…

            Elinde silahı olmayan insanlara karşı tankla, makineli tüfekle, topla, uçakla saldıran insanların “Allah vardır.” dediklerine inanmıyorum.

            Çünkü Allah’a inanan bir insan savunmasız masum çocukları, kadınları öldürmez; sivil halkın üzerine bomba yağdırmaz.

            Allah böyle mi emrediyor? Çocukları, kadınları, sivil halkı öldürün mü diyor? Aksine Allah, cana kıymayın, diyor.

            Bu İsrailliler öyle acımasız insanlar ki İsrail askeri Filistinli masum insanları öldürdükçe düğün bayram ediyor, sevinç çığlıkları atarak eğleniyorlar. Bu nasıl bir anlayış? Bu nasıl bir insanlık?

            Bunlar yetmiyormuş gibi bir de akla hayale gelmeyecek derecede edepsiz önerileri de var. Neymiş, Filistinli kadınların, kızların ırzına geçilirse Filistinliler İsrail’e boyun eğerlermiş. Bunu söyleyen İsrailli bir bilim adamı. Böyle düşünen biri bilim adamı olabilir mi? Batsın senin bilim adamlığın!.. İçinizde hiç mi insan sevgisi yok, çocuk sevgisi yok? Böylesi bir Yahudi ırkçılığı bu çağda nasıl olur? İsrailli kadınlar, analar neden ses çıkarmıyor?

            İkinci Dünya Savaşı’nda Alman Hitler’in sizi çoluk çocuk demeden aç ve susuz bırakıp daha sonra fırınlarda yaktığını, Alman ırkçılığını  ne zaman unuttunuz?

            Vahşetin her türlüsü bunlar için geçerli. Bunlarda ne vicdan ne Allah korkusu var!

            Aslında bunlar insan bile değil! Hayvanlar bile bunlardan binlerce defa daha iyi. Onlar yalnızca aç kalınca öldürüyorlar. Bunlar zevk olsun diye adam öldürüyorlar ve üstelik zil çalıp oynuyorlar. Bunlar insan değil kana susamış vampir!.. Bu yüzden diyorum ki, “Bunların Allah’ı yok; bunlar ateist, yani Allahsız!..”

            Allah elbet sizin belanızı gün gelince verecektir!.. Ölen her bir çocuğun ve sivil vatandaşın kanının son damlasına varıncaya değin sizden hesap soracaktır.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap