Sarıidris itfaiye aracına kavuştu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Sarıidris itfaiye aracına kavuştu
Haberin Tarihi: 26.7.2014 09:40:00 - Okunma Sayısı:2834 defa okundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğirdir'in Sarıidris Beldesi'ne itfaiye aracı hibe etti.

Sarıidris itfaiye aracına kavuştu

 

            Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğirdir’in Sarıidris Beldesi’ne itfaiye aracı hibe etti.

            Beldelerinin en büyük açığının kapandığını ifade eden Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, “Allah sizden razı olsun. Beldem adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

            Sariidris Beldesi’ne, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından itfaiye aracı hibe edildi. Bu çerçevede Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala ve bireberindekiler Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Ziyarette İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül’de hazır bulundu. Beldelerinin büyük bir açığının kapandığını ifade eden Sarıidris Belediye Başkanı Pala, “Sağolun varolun. Beldemiz adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Ege’nin ağabeyi olarak size yakışanı yaptınız. Şunu açıkça söyleyebilirim biz bir ağabey bulduk. Manisalılara da teşekkür ediyorum. Sizin gibi bir insanı yeniden göreve getirdiler. Sizin de bundan sonra Isparta’da bir kardeşiniz oldu” diye konuştu.

            Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de hibe edilen itfaiye aracının Sarıidris Beldesi’ne hayırlı olması temennisinde bulunurken, “Allah yangın bela göstermesin. İnşallah bu aracı üzücü olaylarda değil de, hayırlı hizmetlerde kullanırsınız. Tabi ki tedbiri de elden bırakmamak gerek. Tekrar hayırlısı olsun” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap