400 HUKUKÇU ADAYI EĞİRDİR'DE MİSAFİR EDİLECEK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,400 HUKUKÇU ADAYI EĞİRDİR'DE MİSAFİR EDİLECEK
Haberin Tarihi: 6.5.2013 12:59:00 - Okunma Sayısı:1860 defa okundu.

SDÜ Hukuk Fakültesi tarafından 11 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak Hukuk Şenliği için Isparta'ya gelecek olan 400 yerli ve yabancı Hukukçu adayları Eğirdir'e gelecek.

400 HUKUKÇU ADAYI EĞİRDİR’DE MİSAFİR EDİLECEK

 

            SDÜ Hukuk Fakültesi tarafından 11 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak Hukuk Şenliği için Isparta’ya gelecek olan 400 yerli ve yabancı Hukukçu adayları Eğirdir’e gelecek.

1. Hukuk Şenliği organizasyonunda yer alan SDÜ Hukuk Fakültesi öğrencilerinden Abdullah Çakacı, Yavuz Dama ve Tanse Öbelik, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i  makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

            SDÜ Hukuk Fakültesi öğrencileri, Eğirdir Belediyesi’nden destek istediklerini belirttiler. Başkan Özmeral, geleceğin hukukçuları için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını açıkladı.

            1. Hukuk Şenliği kapsamında yerli ve yabancı yaklaşık 400 hukukçu adayı Eğirdir’de misafir edilecek.

            Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, SDÜ Hukuk Fakültesi öğrencilerinden Abdullah Çakacı, Yavuz Dama ve Tansel Öbelik’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Özmeral, “geleceğin hukukçularını Eğirdir’de misafir etmek bizim için büyük bir şeref ve kazanç olacaktır.” dedi.

            Belediye olarak gerekli desteği vereceklerini belirten Başkan Özmeral, “Eğirdir’imizin geleceği açısından düşünüldüğünde 400 yerli ve yabancı hukukçu adayımız ilçemizi en iyi şekilde tanıyacak ve gittikleri yerlerde burayı anlatacaklardır. Gelecekte her biri birer hukukçu, avukat, savcı olduklarında da Eğirdir’imizi hiç unutmayarak yine geleceklerini ümit ediyorum. Son günlerde Eğirdir’imiz, dinlenebilecek, gezilebilecek ve temiz havası teneffüs edilebilecek, şahane manzarasıyla dikkat çeken bir yer haline geliyor olması bizleri çok sevindiriyor ve diyoruz ki, Eğirdir daima ileri…” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap