EĞİRDİR MARİM ANTALYA FRUTECH FUARINDA

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR MARİM ANTALYA FRUTECH FUARINDA
Haberin Tarihi: 29.10.2014 09:29:00 - Okunma Sayısı:3126 defa okundu.

MARİM, Antalya'da 23-25 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenen 2. Frutech Meyve Yetiştiriciliği ve Teknolojileri Fuarında stand açtı.

EĞİRDİR MARİM ANTALYA FRUTECH FUARINDA

 

            MARİM, Antalya’da 23-25 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenen 2. Frutech Meyve Yetiştiriciliği ve Teknolojileri Fuarında stand açtı. Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) standı altında TAGEM’e bağlı 7 Araştırma Enstitü ve İstasyonunun katılımı ile ortak açılan standa ilgi yoğundu. MARİM standını 3 gün süren fuar boyunca üreticiler, çiftçi grupları ve öğrencilerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ziyaret etti.

            Meyve Yetiştiriciliği Fuarı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat MİRMAHMUTOĞULLARI’nın konuşmasıyla açıldı.

            Eğirdir MARİM Müdürü İsa EREN, Türkiye çapında tarım sektöründe çalışan üreticilerin, sanayicilerin, iş adamlarının, öğrenci ve öğretim elemanlarının buluştuğu fuarlara stant açmanın, yapılan çalışmaların ve araştırma sonuçlarının tanıtılması için önemli bir fırsat olduğunu, bu nedenle önümüzdeki yıllarda da fuarlara katılmaya devam edeceklerini söyledi. EREN, bu fuarın; sadece meyvecilik üzerine yoğunlaşmış olması ve Türkiye’deki meyvecilikle ilgilenen kurum ve özel sektör temsilcilerini bir araya getirmesi açısından önemli olduğunu vurguladı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap