Tarım ve Hayvancılık Fuarı 13 Kasım'da açılacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Tarım ve Hayvancılık Fuarı 13 Kasım'da açılacak
Haberin Tarihi: 6.11.2014 08:48:00 - Okunma Sayısı:3056 defa okundu.

10. Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarı 13-16 Kasım 2014 tarihleri arasında Isparta Süleyman Demirel Kongre Merkezinde açılacak.

Tarım ve Hayvancılık Fuarı 13 Kasım’da açılacak

 

            10. Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarı 13-16 Kasım 2014 tarihleri arasında Isparta Süleyman Demirel Kongre Merkezinde açılacak.                            

            DETAY FUARCILIK Ltd. Şti tarafından Isparta Ticaret Borsası öncülüğünde, Isparta Valiliği, S.D.Üniversitesi, Isparta Tarım il Müdürlüğü ve İlçe teşkilatları işbirliğiyle, Isparta Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayında 13-16 Kasım 2014 tarihlerinde düzenlenecek olan 9. Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı Süleyman Demirel sergi ve kongre sarayında tüm tarım gönüllülerine kapılarını açacak.

            Fuarda; *Damla sulama sistemleri *Gübre *Fide ve Fidan üreticileri *Tarım ilaçları *Tarım aletleri *Danışmanlık&Sertifika firmaları *Toprak ve tarımsal analiz labratuvarları *Meyvecilik *Ambalaj ve paketleme *Soğuk hava depoları *Hayvancılık *Süt sağma makineleri *Bankalar *İhracatçı firmalar *Süt sanayi *Organik tarım *Tarımsal yayıncılık *Yem sanayi konularındaki sektör temsilcileri yerlerini alacaklar.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap