İYİ Parti İlçe Başkanı Tahsin Taşbaş’dan Açıklama...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İYİ Parti İlçe Başkanı Tahsin Taşbaş’dan Açıklama...
Haberin Tarihi: 6.8.2019 17:49:19 - Okunma Sayısı:53919 defa okundu.

İYİ Parti İlçe Başkanı Tahsin Taşbaş, Milletvekili Aylin Cesur ve Eski Milletvekili Nuri Okutan'ın, Isparta'yı İYİ Parti genel merkezinde temsil edecek olmalarının gurur verici olduğunu söyledi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Tahsin Taşbaş’dan Açıklama...

Kurulduğu Ekim 2017'den bu yana 2 seçim geçiren İYİ Parti, yaklaşık 2 yıllık siyasi ömrüne 1'i olağan olmak üzere bu haftasonu gerçekleştirilen 4. olağanüstü kurultayla birlikte 5 kurultay sığdırdı.

Cumartesi günü "Bugün geleceğin ilk günü" sloganıyla toplanan ve Pazar günü sona eren kurultayda, Mayıs ayında gerçekleştirilen tüzük kurultayındaki değişiklikle üye sayısı 80'den 50'ye düşürülen partinin en yetkili organı Genel İdare Kurulu (GİK) üyelikleri için seçim yapıldı.
İYİ Parti Isparta  Milletvekili Aylin Cesur ve eski Milletvekili Nuri Okutan, Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi seçildiler.
İYİ Parti İlçe Başkanı Tahsin Taşbaş, Milletvekili Aylin Cesur ve Nuri Okutan'ın, Isparta'yı İYİ Parti genel merkezinde temsil edecek olmalarının gurur verici olduğunu belirterek şunları söyledi: "İYİ Parti "Bunun adı demokrasi" diyerek, çarşaf liste ile 3 Ağustos 2019 tarihinde olağanüstü genel kurultayını yaptı.  Sayın Vekilim Aylin Cesur ve Sayın Vekilim Nuri Okutan'ın, Isparta'yı İYİ Parti genel merkezinde temsil edecek olmaları teşkilatım ve Eğirdir için gurur vericidir. Seçilmelerinde emeği geçen İl Başkanım Sayın Özgür TANDOĞAN, İlçe başkanlarım ve delegelerimize teşekkür ediyorum. Kendilerini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. 
Türk milletine ve demokrasiye inananlara hayırlı olmasını temenni ediyorum. 
Eğirdir hakkını  selamlıyorum

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    9.9.2019 23:41:31
    Basarilar abi
Yorum Yap